cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Arriverdeci… Εργοτέλης!

Οι Ιταλοί επενδυτές, έκαναν πίσω και όλα στην ιστορική ομάδα, κρέμονται σε μια κλωστή…

Arriverdeci… Εργοτέλης!

Το… παραμύθι δεν είχε δράκο, τελικά για τον Εργοτέλη και τους Ιταλούς επενδυτές, οι οποίοι επρόκειτο να αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας, από τον σημερινό Αιγύπτιο ιδιοκτήτη Μάγκεντ Σάμι.

Οι Ιταλοί, ήρθαν στην Κρήτη, είδαν, αλλά τελικά …απήλθαν!

Η καθυστέρηση που είχε παρατηρηθεί τις τελευταίες εβδομάδες στην επίτευξη της συμφωνίας, δεν ήταν καλός οιωνός και τελικά αυτό επιβεβαιώθηκε, δια χειρός του Μανώλη Σεβαστάκη, του ανθρώπου που είχε αναλάβει να ολοκληρώσει το deal.

O Eργοτελίτης παράγοντας, επιβεβαίωσε το “ναυάγιο” με τους Ιταλούς, ποστάροντας στην επίσημη σελίδα του στο Facebook την αρνητική απάντηση που του εστάλη σε μήνυμα, από τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.

Όπως αναφέρει ο ίδιος “δυστυχώς οι υποψήφιοι επενδυτές παρα την προσπάθεια που κατέβαλαν δεν καταφέραν τελικά μέσα στο χρονικό περιθώριο που τους είχαμε θέσει να ξεπεράσουν τα γραφειοκρατικά εμπόδια”.

Και μαζί με την δική του αποχώρηση από τα κοινά του Εργοτέλη, πέταξε το μπαλάκι στον Μάγκεντ Σάμι για να βρεί λύση.

Όπως γράφει “παραδίνω την σκυτάλη στον Κύριο Μαγκετ Σαμι, ίσως να είναι καλύτερα ετσι!”

Η ιστορική ομάδα, δίνει πλέον μια άνιση μάχη με το χρόνο, καθώς οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας, έχουν ξεκινήσει προετοιμασία, για την Σούπερ Λιγκ 2 (η σέντρα θα γίνει στα τέλη του Οκτώβρη), ενώ ο Εργοτέλης, δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό του.

Όλα, φαίνεται να κρέμονται, σε μια κλωστή.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon