cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Εχασε μεγάλη ευκαιρία ο ΟΦΗ – Προηγήθηκε αλλά ηττήθηκε απο τον Ολυμπιακό

Το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο του ΟΦΗ, δεν ήταν αρκετό για να του χαρίσει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό…

Εχασε μεγάλη ευκαιρία ο ΟΦΗ – Προηγήθηκε αλλά ηττήθηκε απο τον Ολυμπιακό

Ο ΟΦΗ βρήκε στο πρώτο ημίχρονο, τον χειρότερο Ολυμπιακό, όλων των εποχών, στο Γεντί Κουλέ, αλλά δεν τον “σκότωσε” με αποτέλεσμα να το πληρώσει στην επανάληψη και να χάσει το παιχνίδι και ταυτόχρονα την ευκαιρία για ένα μεγάλο αποτέλεσμα (1-2).

Ο ΟΦΗ, έκανε σπουδαία εμφάνιση, στο πρώτο ημίχρονο (1-0).

Προηγήθηκε με αυτόγκολ, του 19χρονου Ντόη, (η έκπληξη του Μίτσελ στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, βάζοντας ένα νέο παιδί από την Β’ ομάδα), ενώ είχε ευκαιρίες για τουλάχιστον ένα ακόμη γκολ, στο πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι αλλαγές του Ολυμπιακού (Χάμες και Γκάρι Ρομντρίγκες, Βαλμπουενά), άλλαξαν την εικόνα του αγώνα.

Αλλά και το παθητικό παιχνίδι του ΟΦΗ, ο οποίος έπαιξε σε όλο το 45λεπτο κάτω απο τη σέντρα.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 53′ αλλά ο τερματοφύλακας Μανδάς του ΟΦΗ (ο Νιόπλιας κράτησε στον πάγκο τον ασταθή Ολλανδό τερματοφύλακα Στίβενς), απέκρουσε και κράτησε το 1-0.

Η χαρά του ΟΦΗ, δεν κράτησε πολύ.

Η ομάδα του Μίτσελ ήταν καλύτερη και έφτασε στην ολική ανατροπή με 2-1, με τα γκολ των Γκάρι Ροντρίγκες (58’) και Σεντρίκ Μπακαμπού (81’).

Γκολ: 40′ αυτ. Ντόη (ΟΦΗ), 58′ Γκάρι Ροντρίγκες (Ολυμπιακός), 81′ Μπακαμπού (Ολυμπιακός)

Κίτρινες κάρτες: Λάρσον, Μπαλογιάννης, Μαρινάκης – Ντόη

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Μανδάς, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Περέα, Μεγιάδο (73′ Οτζού), Τοράλ (64′ Ντουρμισάι), Λάρσον, Ντίκο (55′ Ντιουσέ), Γκερέρο.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Τζολάκης, Άβιλα (39′ Βρουσάι), Παπασταθόπουλος, Ντόη (46′ Γκάρι Ροντρίγκες), Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Ινμπόμ Χουάνγκ, Αγκιμπού Καμαρά (80′ Μαρσέλο), Μασούρας (46′ Χάμες Ροντρίγκες), Μπίελ (75′ Βαλμπουενά), Μπακαμπού.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon