cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Η άφιξη Μπούση σηματοδοτεί εξελίξεις στον ΟΦΗ

Αναμένονται περαιτέρω αποφάσεις στο οργανόγραμμα του ΟΦΗ – Η άφιξη Μπούση σηματοδοτεί εξελίξεις στο στρατόπεδο της κρητικής ομάδας

Η άφιξη Μπούση σηματοδοτεί εξελίξεις στον ΟΦΗ

Η άφιξη του Μιχάλη Μπούση στο Ηράκλειο, σε αυτήν την εβδομάδα μεγάλης κρίσης στον ΟΦΗ, μετά την αποχώρηση της οικογένειας Σαμαρά, σηματοδοτεί εξελίξεις, στο στρατόπεδο της κρητικής ομάδας.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, θα παρακολουθήσει το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, αλλά η παρουσία του στο Ηράκλειο, θα έχει το χαρακτήρα, λήψης περαιτέρω αποφάσεων, στο οργανόγραμμα του ΟΦΗ.

Στον ΟΦΗ, έχει ξεκινήσει ήδη, η καρατόμηση στελεχών, στον μεταγραφικό σχεδιασμό, στο τμήμα σκάουτινγκ, στο προπονητικό και ιατρικό επιτελείο και δεν αποκλείεται όλο αυτό, να επεκταθεί το επόμενο διάστημα, ακόμη περισσότερο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Μηνάς Λυσάνδρου, φαίνεται να βγαίνει μπροστά και ενδεχομένως να δούμε επιλογές, πολύ διαφορετικές, σε σχέση με το καθεστώς Σαμαρά, στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το πόσο βαθιές, θα είναι αυτές οι αλλαγές, θα το δούμε προσεχώς.

Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, υπάρχει διακοπή λόγω Εθνικής ομάδας και ίσως εκεί δοθεί ο χρόνος για περαιτέρω αποφάσεις, για την διαμόρφωση της ομάδας, που θα βαδίσει μέχρι το Νοέμβριο, όπου έχουμε τη μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος, για 40 μέρες λόγω του Μουντιάλ.

Tο ζητούμενο για τον ΟΦΗ, είναι μέχρι το Νοέμβριο, να έχει μαζέψει βαθμούς και να μην μείνει πίσω, ώστε να μπορέσει απο τον Ιανουάριο και μετά, να εμφανιστεί διαφορετικός και πιο ανταγωνιστικός.

Αυτό, που έχει σημασία αυτή τη στιγμή, είναι να υπάρξει μια συσπείρωση ομάδας και κόσμου, ώστε η ομάδα να μείνει όρθια, μέχρι τις απαραίτητες παρεμβάσεις και ενισχύσεις που πρέπει να γίνουν.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon