cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

“Μάγκας” ο ΟΦΗ-Σόκαρε στο 102′ τον ΠΑΟΚ!

Με γκολ του Διαμαντή στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε μια ισοπαλία… σαν νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ (1-1), στο φλεγόμενο Γεντί Κουλέ!

“Μάγκας” ο ΟΦΗ-Σόκαρε στο 102′ τον ΠΑΟΚ!

Μεγάλη βραδιά για τον ΟΦΗ, ο οποίος με γκολ του Διαμαντή, στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων, πήρε μια ισοπαλία σα …νίκη, απέναντι στον ΠΑΟΚ (1-1), που είχε προηγηθεί στο 8′ με το γκολ του Νάρει.

“Μάγκας” ο ΟΦΗ, δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι, το πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό και δικαιώθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα.

Εξαλλα πανηγύρια στο σφύριγμα της λήξης, για τον ψυχωμένο και φανερά βελτιωμένο ΟΦΗ, που δείχνει ότι με τις τελευταίες μεταγραφές, αλλά και τις επιστροφές παικτών, που είχαν τραυματισμούς, θα αφήσει πίσω του, την άσχημη εικόνα που είχε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και θα δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια.

Χαμόγελα και για τον ιδιοκτήτη του ΟΦΗ Μιχάλη Μπούση, ο οποίος ταξίδεψε απο την Αμερική στην Ελλάδα και είδε τους παίκτες σε μια δύσκολη εβδομάδα, μετά την παραίτηση της οικογένειας Σαμαρά, να δίνουν και την ψυχή τους, στο γήπεδο.

Η διακοπή του πρωταθλήματος, θα βοηθήσει την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, να δουλέψει με τους νέους παίκτες για 15 ημέρες, καθώς το πρόγραμμα συνεχίζει να είναι βαρύ για τον ΟΦΗ.

Μετά την διακοπή, τον περιμένει το εκτός έδρας παιχνίδι στην Τρίπολη και το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Γεντί Κουλέ.

Δείτε παρακάτω τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon