cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Με 17 τρίποντα οι Γερμανοί “εκτέλεσαν” την Εθνική μας

Είπε…αντίο στο Ευρωμπάσκετ η Εθνική Basket, που έχασε με 107-96, από τους οικοδεσπότες Γερμανούς, που βρέθηκαν σε εκπληκτική μέρα…

Με 17 τρίποντα οι Γερμανοί “εκτέλεσαν” την Εθνική μας

Η Εθνική μπάσκετ, πήγε με προσδοκίες για μετάλλιο, σε αυτό το Ευρωμπάσκετ, αλλά μετά τη Σερβία και την Κροατία, που αποκλείστηκαν, δεν τα κατάφερε ούτε αυτή, να περάσει στα ημιτελικά.

Οι Γερμανοί με απίστευτα ποσοστά στο τρίποντο… εκτέλεσαν την Εθνική μας με 107-96 και με 17 (στα 31) τρίποντα, με τους Σρέντερ (26π-5 τρίποντα) και Ουμπστ (19π-5 τρίποντα), να είναι ουσιαστικά οι “δήμιοι” της Ελλάδος, η οποία ήταν τραγική στην άμυνα (46-32 τα ριμπάουντ υπέρ των Γερμανών), ενώ στα τρίποντα είχαμε 9/29 (!), με τον Αντετοκούνμπο να βάζει 31 και να αποβάλλεται 5 λεπτά πριν το φινάλε, με δυο αντιαθλητικά φάουλ.

Ο Γιάννης πήρε απο το χέρι την Εθνική μας, σε αυτό το τουρνουά, αλλά δεν κατάφερε να την οδηγήσει στο μετάλλιο, το οποίο, λείπει από τη συλλογή μας, εδώ και 13 χρόνια.

Έτσι, είναι όμως, ο αθλητισμός.

Οι Γερμανοί ήταν καλύτεροι, βρέθηκαν σε εκπληκτική μέρα, σε αντίθεση με την Εθνική μας και προχωράνε -και μάλιστα σαν οικοδεσπότες στο Βερολίνο- στα μετάλλια, ενώ εμείς κάνουμε πλέον πλάνα για το Παγκόσμιο.

Έδειξε πολλά θετικά, σε αυτό το Ευρωμπάσκετ η Εθνική, αλλά στο κρίσιμο παιχνίδι με τους Γερμανούς, δέχθηκε 107 πόντους, που είναι πάρα πολλοί, για ένα τέτοιο παιχνίδι.

Ο Ιτούδης φαίνεται ότι χτίζει κάτι καλό, αλλά δεν έχει ακόμη η ώρα μας, για να …βγούμε ξανά στους δρόμους.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon