cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Ο… γρίφος του φετινού ΟΦΗ

Αλλη ομάδα είδαμε στα φιλικά και άλλη θα δούμε στο πρωτάθλημα! Το αν αυτό το “ρίσκο” βγεί, είναι κάτι που θα το δούμε στο γήπεδο…

Ο… γρίφος του φετινού ΟΦΗ

Δέκα μέρες, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και με τον ΟΦΗ να έχει δώσει 6 φιλικά παιχνίδια (4 στην Ολλανδία-δυο στην Ελλάδα), φαίνεται να είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, σε ότι αφορά στη φετινή δυναμικότητα του και τις δυνατότητες του, ως ομάδα.

Και αυτό γιατί, ο ΟΦΗ, επιδίδεται τις τελευταίες μέρες, σε ένα μεταγραφικό ντεμαράζ, το οποίο η αλήθεια είναι οτι άργησε πολύ, ωστόσο αυτό που έχει σημασία, είναι ότι η ομάδα που είδαμε στα μέχρι σήμερα φιλικά παιχνίδια, πιθανότατα θα είναι πολύ διαφορετική από εκείνη που θα δούμε στο πρωτάθλημα και ειδικότερα μετά τις πρώτες αγωνιστικές, όταν τα νέα αποκτήματα θα έχουν καταφέρει να προσαρμοστούν, στον ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ έβγαλε την προετοιμασία της Ολλανδίας με μια μόνο μεταγραφή (Ντιουσέ) και τις τελευταίες δυο εβδομάδες πήρε 4 παίκτες, ενώ αναμένονται άλλοι τρείς, σύνολο επτά δηλαδή!

Κοντά σε αυτούς, να προσθέσουμε και 3-4 αποχωρήσεις που θα γίνουν!

Καταλαβαίνετε, ότι ο ΟΦΗ που είχαμε δεί μέχρι σήμερα στα φιλικά, δεν θα είναι εκείνος, που θα παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα.

Το αν αυτό το ρίσκο, που πήραν οι υπεύθυνοι των μεταγραφών, τους βγεί, είναι κάτι που θα το δούμε στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon