cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Όχι δάκρυα για αυτήν την Εθνική!

Το μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που είναι το μοναδικό που λείπει από τη συλλογή της Εθνικής πόλο, δεν ήρθε ούτε στο Σπλίτ. Η πρωταθλήτρια κόσμου Ισπανία, μας έκοψε το δρόμο…

Όχι δάκρυα για αυτήν την Εθνική!

Δεν τα κατάφερε, ούτε σε αυτό το Πανευρωπαϊκό, η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών, να προσθέσει στην συλλογή της ένα μετάλλιο που τόσο της λείπει.

Στο Σπλίτ, η Εθνική πήγε για το μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που είναι και το μοναδικό μετάλλιο που της λείπει, καθώς τα έχει κατακτήσει όλα, εκτός από αυτό.

Δεν χρειάζονται δάκρυα όμως, για αυτήν την Παγκόσμια πρωταθλήτρια και τη δεύτερη στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, Εθνική μας “αγαπημένη”.

Είχε την ατυχία να πέσει πάνω, στην πρωταθλήτρια κόσμου Ισπανία, η οποία βρέθηκε πραγματικά σε μεγάλη μέρα στον προημιτελικό και να πάρει δίκαια την πρόκριση στους 4, με νίκη 9-5.

Το Εθνικό μας συγκρότημα, θα παλέψει για τις θέσεις 5-8, με στόχο το καλύτερο δυνατό, όπως πάντα παλεύει αυτή η ομάδα.

Όσο και αν υπάρχει απογοήτευση απο τα παιδιά και τον προπονητή της Εθνικής, Θοδωρή Βλάχο, η ζωή συνεχίζεται και η Εθνική πόλο, πρέπει να κοιτάξει μπροστά.

Κάποιες αγωνιστικές αδυναμίες της Εθνικής, είχαν διαφανεί και στο τουρνουά “Σαμαρτζίδης Καπ” που έγινε το καλοκαίρι στο Ηράκλειο.

Η απουσία του τραυματία βασικού φουνταριστού Γιάννη Φουντούλη του πρώτου σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής, φάνηκε στα μεγάλα παιχνίδια και ειδικά με την Ισπανία, στο επιθετικό μπλακ-άουτ του Εθνικυ μας συγκροτήματος.

Όπως και η δεύτερη μεγάλη απουσία του βασικού τερματοφύλακα-επίσης τραυματία-Μάνου Ζερδεβά.

Ίσως με αυτούς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι αντικαταστάτες τους, δεν προσπάθησαν, η Εθνική, να ήταν στο βάθρο.

Είναι τεράστιες απουσίες για αυτό το επίπεδο, που τα πάντα κρίνονται στη λεπτομέρεια.

Αυτά, υπάρχουν όμως στον αθλητισμό.

Αυτή η ομάδα, με τη νοοτροπία και την μαχητικότητα που έχει, είναι βέβαιο, ότι σύντομα θα μας κάνει ξανά χαρούμενους, σε κάποιο μεγάλο ραντεβού, όπως ξέρει πολύ καλά να κάνει…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon