cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Οι γκρίνιες επέστρεψαν στο γήπεδο του ΟΦΗ, μετά τη νέα ήττα

Αποδοκιμασίες από τον κόσμο, για τον ΟΦΗ που παλεύει “γυμνός” και με καθυστερημένες μεταγραφές…

Οι γκρίνιες επέστρεψαν στο γήπεδο του ΟΦΗ, μετά τη νέα ήττα

Δυστυχώς, για τον ΟΦΗ, οι γκρίνιες επέστρεψαν στο Γεντί Κουλέ.

Μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό με (1-2), δεύτερη εντός έδρας μετά από εκείνη με τον Παναθηναϊκό (0-2), ο κόσμος του ΟΦΗ, ξέσπασε σε αποδοκιμασίες κατά των διοικούντων για την καθυστέρηση των μεταγραφών, αλλά και απέναντι σε ορισμένους παίκτες.

Το κλίμα, είναι και πάλι βαρύ για τον ΟΦΗ, ο οποίος μετά τη νίκη στο Βόλο (0-1), δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Με τον Παναιτωλικό ο ΟΦΗ, πάλεψε, δεν άξιζε να χάσει, αλλά του έλειψαν οι λύσεις για να μπορέσει να κερδίσει το παιχνίδι.

Ο Παναιτωλικός, φρέσκαρε την ομάδα του, στο δεύτερο ημίχρονο, έβαλε φρέσκα πόδια και μια από αυτές τις αλλαγές, ο Κολοβός, πέτυχε στο 77′ και το γκολ που του χάρισε τη νίκη για το τελικό 1-2.

Ο Παναιτωλικός είχε προηγηθεί στο 14′ με τυχερό γκολ του Καρέλη, ο ΟΦΗ ισοφάρισε στο 43′ με ένα φανταστικό γκολ του Μπαλογιάννη (1-1), αλλά η ομάδα του Αγρινίου, είχε την τελευταία λέξη στο παιχνίδι με τον Κολοβό στο 77′ (1-2) και πανηγύρισε μια νίκη, που πιθανότατα να μην άξιζε, καθώς σε κάποια σημεία έπαιξε παθητικά, αλλά ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί.

Κρίμα για τον ΟΦΗ, καθώς το διπλό στο Βόλο (0-1), δημιούργησε προσδοκίες, αλλά αυτή η ήττα τον ξαναφέρνει πίσω…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon