cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 23.04 2024

Ολοκληρώθηκε το FINAL-4 του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων Κρήτης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το FINAL-4 του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων Κρήτης, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ταυρωνίτηο του Δήμου Πλατανιά, το διήμερο 25 & 26 Μαρτίου 2023…

Ολοκληρώθηκε το FINAL-4 του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων Κρήτης

Την Κυριακή ολοκληρώθηκε το FINAL-4 του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων Κρήτης, που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Πλατανιά, το ΝΠΔΔ του Δήμου, η Α.Ε ΠΛΑΤΑΝΙΑ, η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και η Αντιπεριφέρεια Χανίων, το διήμερο 25 & 26 Μαρτίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ταυρωνίτη του Δήμου Πλατανιά.

Οι ομάδες που αγωνίστηκαν για το Πρωτάθλημα ήταν, το Ηράκλειο ΟΑΑ, ο Εργοτέλης Γ.Σ., ο ΑΟΚ Χανιά και ο ΑΟ Κύδων, ενώ νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε το Ηράκλειο ΟΑΑ.

Εκατοντάδες ήταν οι θεατές που παρακολούθησαν το διήμερο των αγώνων, μεταξύ αυτών και πολλοί νέοι, ενώ στο τέλος του αγώνα, οι φιλοξενούμενες ομάδες εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους τόσο για τη διοργάνωση των αγώνων, όσο και για την φιλοξενία.

Η απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα Ηράκλειο ΟΑΑ έγινε από τον δήμαρχο Πλατανιά, Ιωάννη Μαλανδράκη, ενώ απονομή μεταλλίων πραγματοποίησαν ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Βασίλειος Διγαλάκης, η αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου, Μαραγκουδάκη- Πλοκαμάκη Χρυσάνθη και οι περιφερειακοί σύμβουλοι, Μαλανδράκη-Κρασουδάκη Σοφία και Κουρουπάκης Αναστάσιος.

Στις φιλοξενούμενες ομάδες και στην Ε.ΚΑ.Σ.Κ. δόθηκαν αναμνηστικά λευκώματα του Δήμου Πλατανιά.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon