cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Το Final Eight θα διοργανωθεί στην Κρήτη παρουσία φιλάθλων

Ο Βαγγέλης Λιόλιος ανακοίνωσε στο πλαίσιο της κλήρωσης του Final Four του Κυπέλλου των μικρών κατηγοριών ότι το Final Eight θα διεξαχθεί στην Κρήτη…

Το Final Eight θα διοργανωθεί στην Κρήτη παρουσία φιλάθλων

Το πρώτο Final Eight στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ – με την συμμετοχή των πρώτων 7 ομάδων της Basket League στο τέλος του πρώτου γύρου και της ομάδας που θα κατακτήσει την πρώτη θέση στο UNICEF TROPHY θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης.

Την είδηση γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, κατά την διάρκεια της κλήρωσης του Final Four του UNICEF TROPHY, από όπου θα προκύψει η 8η ομάδα του Final Eight.

Όπως είπε ο κ. Λιόλιος, όποιος κερδίσει το UNICEF Trophy θα λάβει μέρος στο Final Eight και εκεί θα μπορεί να έχει και τους οπαδούς μαζί. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε φιλάθλους των ομάδων. Η ομάδα που θα κερδίσει το τρόπαιο θα συμμετάσχει στο Final Eight με τις επτά πρώτες ομάδες του πρώτου γύρου της Basket League στο Ηράκλειο της Κρήτης.

«Οι άνθρωποι της Κρήτης αγαπούν το μπάσκετ και το στηρίζουν. Θα θέλαμε το επόμενο να πάει και σε μια άλλη περιοχή και θα πάει σε μια άλλη περιοχή, όταν όλοι καταλάβουν πως το μπάσκετ είναι εντός των τεσσάρων γραμμών και έξω είμαστε όλοι ενωμένοι», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon