cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Κόντρα Καινούργιου – Πορτοσάλτε

Η Κατερίνα Καινούργιου «καρφώνει» τον Άρη Πορτοσάλτε για τηλεφωνική επίπληξη με αφορμή τα Τέμπη!!! Την πήρε τηλέφωνο να την “μαλώσει” για τον τρόπο που χειρίζεται την υπόθεση!!!

Κόντρα Καινούργιου – Πορτοσάλτε

Το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, όπου έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι, έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές, ενημερωτικές και μη, πρωινές ή απογευματινές, χιουμοριστικές ή κουτσομπολίστικες.

Μόνο σε εκπομπές μαγειρικές δεν έχουμε δει να μιλάνε για το έγκλημα στα Τέμπη. Αν και κάποιος μπορεί να πει πως αυτή την περίοδο περισσότερο “μαγειρικές” εκπομπές μπορεί να θεωρηθούν τα διάφορα πολιτικά talk shows, οι ειδήσεις και φυσικά οι εκπομπές που παρουσιάζουν… δημοσκοπήσεις.

Μια από τις εκπομπές λοιπόν που έχει ασχοληθεί με το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη είναι και η εκπομπή της «Σούπερ Κατερίνα». Η παρουσιάστρια, μάλιστα, προχώρησε αργά χθες το βράδυ και σε μια καταγγελία για τηλεφωνική επίπληξη από γνωστό δημοσιογράφο, «φωτογραφίζοντας» τον Άρη Πορτοσάλτε.

Με ένα tweet, η παρουσιάστρια του Alpha δήλωσε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος την επέπληξε για τον τρόπο που χειρίζεται την υπόθεση.

Το σχετικό tweet παρακάτω…

Λίγο αργότερα και σε συνέχεια της πρώτης σχετικής ανάρτησης της, έγραψε και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο ότι έχει δεχθεί κακόβουλα σχόλια από τον δημοσιογράφο, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το όνομά του.

«Δέχτηκα τηλεφωνικά… επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή. Με έντονο ύφος μου… συνέστησε να μην ασχολούμαι εγώ με αυτά ενώ μίλησε με αγένεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, λέγοντας ότι η ζωή δεν του τα έφερε όπως ήθελε… Άραγε αυτός ο κύριος επέπληξε τηλεφωνικά μόνο εμένα ή επικοινώνησε και με άλλους συναδέλφους;», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Κατερίνα Καινούργιου.

Τι είπε ο Μικρούτσικος για τον Πορτοσάλτε;

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος επιτέθηκε στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Ο ανεπίτρεπτος, ανυπόστατος, ανιστόρητος του ΣΚΑΪ, Πορτοσάλτε. Τον είχαμε από παλιά και θυμάμαι που έλεγα του Γιάννη (σ.σ: Αλαφούζος) τι τον θες αυτόν. Και τον έφερε και μου έκανε από τότε εντύπωση το τζιτζιφιογκέ! Και του ‘λεγα Τι είναι τούτο ρε Γιάννη και καθ’ οδόν άρχισε αυτό το πράγμα να γίνεται ένας μοχλός, λες και τσεκάρουν κάθε μέρα τις αντοχές μας, ως λαό. Όχι άλλος Πορτοσάλτε στη ζωή μου! Κατάκτησα τη ζωή μου, να ζω, να με γλιτώνει η ιατρική και δεύτερη και τρίτη φορά, αλλά Πορτοσάλτε κερατά δε θα ξαναβάλω πάνω από το κεφάλι μου. Και κάθομαι εδώ; Και δεν πάω να τον φτύσω;».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon