cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

ΠΑΡΛΕ ΒΟΥ ΦΡΑΝΣΕ;

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας τρολάρει τον δικηγόρο της Ε. Καϊλή – «Μήπως ήρθε η ώρα να μάθετε πραγματικά γαλλικά»; Τι σχολιάζει ο… γαλλομαθής δικηγόρος σε ανάρτηση του;

ΠΑΡΛΕ ΒΟΥ ΦΡΑΝΣΕ;

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας χρησιμοποιώντας το hashtag #ΚΟΡΩΠΙ_ΖΑΜΕ καλεί ενδιαφερόμενους να ενταχθούν στα μαθήματα γαλλικών του ινστιτούτου, μετά και τον χαμό που δημιουργήθηκε στο Twitter με τα “γαλλικά” του δικηγόρου Μιχάλη Δημητρακόπουλου κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στο δικαστήριο των Βρυξελλών.

Το Γαλλικό Ινστιτούτο καλεί τους Έλληνες πολίτες να μάθουν επιτέλους γαλλικά, καταλήγοντας με τη φράση που ακούστηκε από τα μεγάφωνα το βράδυ της Πέμπτης στη βελγική πρωτεύουσα «Corrompue. Jamais» (και στα αυτιά του Έλληνα ακούστηκε ως «Κορωπί Ζαμέ»).

Η αντίδραση αυτή του Γαλλικού Ινστιτούτου κοινοποιήθηκε στα social media…

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δημητρακόπουλος έγινε viral στο Twitter με το όνομά του να «τρεντάρει» στις πρώτες θέσεις του μέσου, καθώς σε δηλώσεις του είπε «Ζαμέ Κορωπί», αφήνοντας «αγάλματα» τους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί απ’ έξω καθώς δε γνώριζαν τι ακριβώς σημαίνουν τα όσα είπε.

Μετά το επικό τρολάρισμα βέβαια και ο ίδιος ο “γαλλομαθής” δικηγόρος προσπάθησε να διασκεδάσει τα πνεύματα των social media με ανάρτηση του…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon