cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τε 24.04 2024

Ο Μασκ βάζει μηνιαία συνδρομή στο Twitter!!!

Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter ο Έλον Μασκ είναι αποφασισμένος να αλλάξει πολλά. Μετά τις απολύσεις τώρα βάζει και συνδρομή για τους χρήστες!!! Ανησυχία ότι το “πουλί” θα χάσει εκατομμύρια χρήστες!!!

Ο Μασκ βάζει μηνιαία συνδρομή στο Twitter!!!

Νέος ιδιοκτήτης του Twitter ο Έλον Μασκ και είναι αποφασισμένος να αλλάξει πολλά πράγματα σε όσα ξέραμε μέχρι τώρα στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Μετά τις απολύσεις με το καλημέρα ο Μάσκ ανακοίνωσε την Τρίτη με ανάρτησή του ότι σύντομα οι χρήστες θα μπορούν να επαληθεύουν ως «αυθεντικό» τον λογαριασμό τους και να βλέπουν λιγότερες διαφημίσεις. Με μια επιβάρυνση όμως, δηλαδή έναντι συνδρομής 8 δολαρίων μηνιαίως.

Η συζήτηση για ετήσια συνδρομή στο Twitter είχε «ανοίξει» πριν ο Μασκ εξαγοράσει την πλατφόρμα, όμως φαίνεται ότι πλέον γίνεται πραγματικότητα, αλλάζοντας και τις πηγές εσόδων για την πλατφόρμα.

Δεν είναι πάντως λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονταν ότι ο Μασκ θα πιεστεί από αυτή του την απόφαση, καθώς θα χάσει εκατομμύρια χρήστες. Οι πρώτοι που το διατείνονται είναι αναλυτές της Γουόλ Στριτ.

Ειδικά από τη στιγμή που το μετοχικό κεφάλαιο της Tesla έχασε το 1/3 της αξίας του, από τη στιγμή που ο Μασκ έκανε την πρόταση εξαγοράς του Twitter τον περασμένο Απρίλιο.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon