cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Άγιος Νικόλαος: Επανεξετάζεται η λειτουργία της Αστικής Συγκοινωνίας

Συνάντηση του δημάρχου με εκπροσώπους του ΚΤΕΛ¨στην οποία επανεξέτασαν την πρόταση για την λειτουργία της Αστικής Συγκοινωνίας στην πόλη…

Άγιος Νικόλαος: Επανεξετάζεται η λειτουργία της Αστικής Συγκοινωνίας

Σύμφωνα με δήλωση του δημάρχου κ. Ζερβού,  στην συνάντηση επανεξετάστηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου και ΚΤΕΛ για την ανάθεση του έργου της αστικής συγκοινωνίας, που είχε “παγώσει” λόγω πανδημίας.

Επίσης, ζητήθηκε από τους εκπροσώπους του ΚΤΕΛ, να καταθέσουν συγκεκριμένα οικονομικά στοιχεία δεδομένης της αύξησης της τιμής του πετρελαίου, ώστε να υλοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι η σημαντική αυτή δράση, που θα βοηθήσει την κυκλοφορία μέσα στην πόλη, εφόσον βέβαια οι δημότες  χρησιμοποιήσουν τα λεωφορεία, στην γραμμή που σχεδιάζεται.

Σημειώνεται ότι η γραμμή που προτείνεται θα ξεκινά από το ΚΤΕΛ και θ΄ ακολουθεί την διαδρομή: Επιμενίδου, Κριτσάς, roundabout (Αστυνομική Διεύθυνση), Λατούς, Κοντογιάννη, Καπετανάκη, Μαρίνα, πλατεία, Λιμάνι, Κιτροπλατεία, Παλαιολόγου, roundabout (S/M Σκλαβενίτης), ΚΤΕΛ, ενώ λόγω της μεγάλης διαδρομής η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι κάθε μισή ώρα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon