cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 19.04 2024

Ανώγεια: Σύμβαση για εγκατάσταση συστήματος τηλεμετρίας στην ύδρευση

Στην εγκατάσταση συστήματος τηλεμετρίας και ελέγχου διαρροών στα υφιστάμενα δίκτυα μεταφοράς και διανομής νερού του Δήμου Ανωγείων προχωρά ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης…

Ανώγεια: Σύμβαση για εγκατάσταση συστήματος τηλεμετρίας στην ύδρευση

Στην προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος ελέγχου διαρροών (τηλεέλεγχος – τηλεχειρισμός), του «Συστήματος Τηλεμετρίας», στα υφιστάμενα δίκτυα μεταφοράς και διανομής νερού του Δήμου Ανωγείων προχωρά ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, μέσω σύμβασης με τον ανάδοχο εργολάβο του έργου που υπογράφηκε σήμερα.

Η σύμβαση, την οποία υπέγραψε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ, Άρης Παπαδογιάννης, με τον ανάδοχο εργολάβο, παρουσία του δημάρχου Ανωγείων, Σωκράτη Κεφαλογιάννη, αφορά τον γενικότερο σχεδιασμό για τη βελτίωση των δικτύων ύδρευσης του δήμου.

Το συνολικό συμβατικό τίμημα ανέρχεται σε 2.374.484,68 ενώ η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από τις πιστώσεις του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Στόχος της υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου είναι ο εκσυγχρονισμός των δικτύων που αφορούν την ύδρευση της συγκεκριμένης περιοχής, αλλά και η διασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του συνολικού συστήματος μεταφοράς του νερού στην ευρύτερη περιοχή των Ανωγείων.

Μέσω της συγκεκριμένης παρέμβασης, θα ελεγχθούν καλύτερα τις διαρροές, καθώς θα υπάρχει γνώση σε πραγματικό χρόνο πού υπάρχει πρόβλημα. Παράλληλα, μέσω της ίδιας παρέμβασης, θα επιτευχθεί ο εκσυγχρονισμός του δικτύου ύδρευσης, με τελικό στόχο οι καταναλωτές να απολαμβάνουν νερό εξαιρετικής ποιότητας.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon