cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Έχει δώσει δείγματα ο Αλεξάκης

Πάντως αν κρίνω από όσα ψήφισε στο Περιφερειακό Συμβούλιο και στην Επιτροπή Περιβάλλοντος όλα αυτά τα χρόνια, μπορώ να καταλάβω πολύ καλά τι ακριβώς οραματίζεται για το Ηράκλειο…

Έχει δώσει δείγματα ο Αλεξάκης

«…να μπορώ την επομένη των εκλογών να σας κοιτάξω στα μάτια, όπως κάνω όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησής μου με τα κοινά» είπε μεταξύ άλλων στην παρουσίαση της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο Ηρακλείου ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Αλεξάκης.

Πάντως αν κρίνω από όσα ψήφισε στο Περιφερειακό Συμβούλιο (και στην Επιτροπή Περιβάλλοντος) όλα αυτά τα χρόνια, μπορώ να καταλάβω πολύ καλά τι ακριβώς οραματίζεται για το Ηράκλειο. Ειδικά για τα περιβαλλοντικά ζητήματα.

Θυμίζω μόνο την πρόσφατη επένδυση στα Φαλάσαρνα (φυσικά και με τη δική του ψήφο), ή και παλιότερα οι εξορύξεις, η εκποίηση της πρώην βάσης στις Γούρνες, (όπου ζητούσε να μας δώσει και μας λίγη έκταση για χώρους αναψυχής ο επενδυτής και να είμαστε ως πολίτες ευχαριστημένοι) και μπόλικα άλλα.

Κατανοώ επίσης την αγωνία στα φωτογραφικά στιγμιότυπα να φανεί η στήριξη από επιφανείς προσωπικότητες Αρναουτάκης (εννοείται), Καράτζης (κρατήστε το αυτό έχει τη σημασία του) κτλ.

Αλήθεια όμως. Ο νυν δήμαρχος τι δουλειά έχει εκεί; Κάθεται μάλιστα και πρώτο τραπέζι πίστα, με τον ομιλητή πάνω από το κεφάλι του να μιλά για «χαμένες ευκαιρίες, λάθη και παραλείψεις». (Απάντησε άραγε;)

Όσο για το όνομα της παράταξης Αλεξάκη: ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Πρωτότυπο αν μη τι άλλο…)
Έχει και υπότιτλο όμως: ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ

Για να δούμε. Οι δημοτικές πάντως έχουν δρόμο ακόμα…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon