cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 23.04 2024

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για το Ολοκαύτωμα της Κανδάνου

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 82ης Επετείου του Ολοκαυτώματος της Καντάνου, διοργανώνει ο δήμος Κανδάνου – Σελίνου το προσεχές τριήμερο – Την Κυριακή ο Αγώνας Δρόμου για τη Μάχη του Φαραγγιού της Καντάνου…

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για το Ολοκαύτωμα της Κανδάνου

Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, για τον εορτασμό της 82ης Επετείου του Ολοκαυτώματος της Καντάνου, πραγματοποιεί την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Ιουνίου ο Δήμος Κανδάνου – Σελίνου. 

Την Παρασκευή μετά τη δοξολογία  στον ιερό ναό της Αναλήψεως και την επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο πεσόντων, στην πλατεία της Κανδάνου, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον πρώην πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, Γιάννη Φίλη.

Το Σάββατο στις 7:30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κανδάνου, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Σκαλιδάκη «Η Κρήτη στα χρόνια της κατοχής 1941-1945». Θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με το συγκρότημα ΟΚΤΑΒΑ, με ελεύθερη είσοδο.

Επίσης την Κυριακή 4 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο 6ος Αγώνας Δρόμου που γίνεται προς τιμήν της Μάχης του Φαραγγιού της Καντάνου, που περιλαμβάνει τρέξιμο και περπάτημα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon