cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Ηράκλειο: Διαμαρτυρήθηκαν για την ακρίβεια και τους χαμηλούς μισθούς

Την Πέμπτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συλλαλητήριο στο κέντρο του Ηρακλείου…

Ηράκλειο: Διαμαρτυρήθηκαν για την ακρίβεια και τους χαμηλούς μισθούς

Κινητοποίηση κατά της ακρίβειας στην πλατεία Ελευθερίας πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα σωματεία και σύλλογοι εργαζομένων που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ.

Αρχικά, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία, με ομιλίες εκπροσώπων των σωματείων ενώ ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Στην συγκέντρωση συμμετείχαν και οι φοιτητικοί σύλλογοι καθώς η ακρίβεια έχει πλήξει τους φοιτητές και τις οικογένειές τους, ενώ νωρίτερα το μεσημέρι, είχαν συμμετάσχει και στην πανυγειονομική κινητοποίηση.

Η κινητοποίηση διοργανώθηκε μετά από απόφαση του Συνδικάτου Οικοδόμων Ηρακλείου, της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, του Συνδικάτου Εργαζομένων Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Ν. Ηρακλείου, του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ και της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου, ενώ σύμφωνα με τους εργαζομένους, η κινητοποίηση αυτή αποτέλεσε μήνυμα αγωνιστικού ξεσηκωμού ενόψει και της Γενικής πανελλαδικής απεργίας στις 9 Νοεμβρίου.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση των σωματείων, επόμενοι αγωνιστικοί σταθμοί αποτελούν η παρέμβαση στα σούπερ μάρκετ από την επιτροπή κατά της ακρίβειας, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα, με αποκορύφωμα την απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου με συγκέντρωση στις 10 το πρωΐ στην πλατεία Ελευθερίας.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon