cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Ιεράπετρα: Έλλειψη προσωπικού στο Αστυνομικό Τμήμα του Μακρύ Γιαλού

Περίπου στο 30% βρίσκεται η έλλειψη αστυνομικού προσωπικού που υπάρχει στο Αστυνομικό Τμήμα του Μακρύ Γιαλού στην Ιεράπετρα, όπως διαπίστωσαν οι εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λασιθίου…

Ιεράπετρα: Έλλειψη προσωπικού στο Αστυνομικό Τμήμα του Μακρύ Γιαλού

Συνάντηση με τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος του Μακρύ Γιαλού, πραγματοποίησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λασιθίου, διαπιστώνοντας ότι η έλλειψη προσωπικού βρίσκεται περίπου στο 30%.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μακρύ Γιαλού εξέφρασαν την ανησυχία τους διότι λόγω της έλλειψης αστυνομικών, εκτελούν Υπηρεσία μόνοι τους και σε κάποιο σοβαρό περιστατικό που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν η πλησιέστερη συνδρομή που θα έχουν είναι από το Α.Τ. Ιεράπετρας.

Όπως επισημαίνουν, η περιπολία των αστυνομικών του Α.Τ Ιεράπετρας, αν δεν είναι απασχολημένη σε συμβάν του δικού της τομέα, μπορεί και να χρειαστεί για να προσέλθει περίπου 25-30 λεπτά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μέλη του Δ.Σ. της Ένωσής επισκέφθηκαν τον αναπληρωτή αστυνομικό διευθυντή Λασιθίου και μετέφεραν τα προβλήματα των συναδέλφων τους, λαμβάνοντας, όπως επισημαίνουν, τη δέσμευση για την άμεση επίλυση των προβλημάτων.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon