cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Ισόβια στον 55χρονο για τη δολοφονία της Νεκταρίας στην Ιεράπετρα

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλλε το Δικαστήριο στον 55χρονο άνδρα ο οποίος τον Οκτώβριο του 2021 σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του, Νεκταρία Μαράκη στην Ιεράπετρα, μετά από καρτέρι που της έστησε στον χώρο εργασίας της…

Ισόβια στον 55χρονο για τη δολοφονία της Νεκταρίας στην Ιεράπετρα

Ισόβια κάθειρξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό, επέβαλλε το το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου στον 55χρονο άνδρα που τον Οκτώβριο του 2021 μαχαίρωσε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο του Νεκταρία Μαράκη στην Ιεράπετρα, έξω από το ξενοδοχείο όπου εργαζόταν.

Η δολοφονία σημειώθηκε το πρωί της 29ης Οκτωβρίου του 2021 στην περιοχή του Περιστερά Ιεράπετρας, σε εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων, όπου είχε μεταβεί η γυναίκα. 

Ο δράστης φέρεται να είχε στήσει καρτέρι στη 48χρονη, την ώρα που κατέβηκε από το αυτοκίνητό της και την εμβόλισε με τη μηχανή στην οποία επέβαινε. Στη συνέχεια τη μαχαίρωσε αρκετές φορές όσο ήταν πεσμένη.

Κατά τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή που μετέβη στον τόπο του εγκλήματος, η άτυχη γυναίκα δέχτηκε οκτώ μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματος και ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση και η 48χρονη είχε πει στον δράστη ότι ήθελε να χωρίσουν οριστικά.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon