cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Κρήτη: Δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο μέσα σε μία μέρα

Τροχαίο στα Χανιά, απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 25χρονου οδηγού μοτοσυκλέτας, οποίος άφησε την τελευταία του πνοή πριν προλάβουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ να τον μεταφέρουν στον νοσοκομείο…

Κρήτη: Δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο μέσα σε μία μέρα

Τροχαίο στα Χανιά, απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 25χρονου οδηγού μοτοσυκλέτας, οποίος άφησε την τελευταία του πνοή πριν προλάβουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ να τον μεταφέρουν στον νοσοκομείο.

Κάτω από άγνωστες αιτίες, αργά το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, στην οδό Κ. Μάνου στην περιοχή Πελεκαπίνα Χανίων, έγινε σύγκρουση μοτοσυκλέτας την οποία οδηγούσε ο νεαρός, με Ι.Χ αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα.

Άμεσα έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ο νεαρός υπέκυψε στον τραυματισμό του, με τους γιατρούς στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, να διαπιστώνουν απλά τον θάνατό του.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το δεύτερο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε μέσα σε ένα 24ωρο στο νησί, καθώς νωρίς τα ξημερώματα, στο Κακός Όρος στο Ηράκλειο, έχασε τη ζωή της μια 26χρονη, και πάλι μετά από σύγκρουση μηχανής με Ι.Χ., ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ένας 47χρονος.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon