cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Κρήτη: Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας κατεβάζουν ρολά

Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων στις 8 Μαρτίου, με τα σωματεία, τους συλλόγους και τις οργανώσεις της Κρήτης να καλούν σε μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια, με συσσωρευμένη την οργή για το έγκλημα στα Τέμπη…

Κρήτη: Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας κατεβάζουν ρολά

Στις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγελθεί για αύριο, Τετάρτη, συμμετέχουν σωματεία, σύλλογοι και οργανώσεις της Κρήτης.

Ο λαός ζητά να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη και απαιτεί παραδειγματική τιμωρία, των πολιτικών προσώπων, που φέρουν ευθύνες που οδήγησε στο τραγικό δυστύχημα.

Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν ενώσεις γονέων, συνδικάτα οικοδόμων, εμπορικές παρατάξεις, υγειονομικοί και γιατροί, εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, κ.α. αλλά και ενώσεις από τον ιδιωτικό τομέα.

Στο Ηράκλειο το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ελευθερίας στις 11 το πρωΐ της Τετάρτης.

Η απεργιακή συγκέντρωση στα Χανιά θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωΐ της Τετάρτης στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς, ενώ στο Ρέθυμνο το κάλεσμα είναι για συγκέντρωση στις 11 το πρωΐ στο Δημαρχείο.

Όσον αφορά το Λασίθι, το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Λασιθίου καλεί σε συγκεντρώσεις στις 6:30 το απόγευμα στον Άγιο Νικόλαο (Κεντρική Πλατεία), στην Ιεράπετρα (Πλατεία Ελευθερίας) και στη Σητεία (Πλατεία Ηρώων).

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon