cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 23.04 2024

Λίγο ακόμα τσιμέντο, δεν πειράζει

Καλές οι τιμές δε λέω, καλά και τα μνημεία. Εξάλλου χρειάζεται η πόλη άλλο ένα σημείο για να γίνονται φωτογραφήσεις στην κατάθεση στεφάνων και να επιβεβαιώνεται η ματαιοδοξία των κάθε λογής επισήμων…

Λίγο ακόμα τσιμέντο, δεν πειράζει

Ε να βάλουμε λίγο ακόμα τσιμέντο στην πόλη. Για να τιμήσουμε τους πεσόντες αξιωματικούς. Τους εφέδρους πεσόντες αξιωματικούς, όπως μαθαίνω.

Καλές οι τιμές δε λέω, καλά και τα μνημεία. Εξάλλου χρειάζεται η πόλη άλλο ένα σημείο για να γίνονται φωτογραφήσεις στην κατάθεση στεφάνων και να επιβεβαιώνεται η ματαιοδοξία των κάθε λογής επισήμων.

Θα έχει και θέα το μνημείο, θα είναι στον Καράβολα, δίπλα στο μεγάλο σιντριβάνι και οι τιμώντες τους πεσόντες θα έχουν εξαιρετική θέα στο κρητικό πέλαγος. Με μία υπερβατική θεώρηση ίσως και οι ίδιοι οι πεσόντες να απολαμβάνουν τη θέα – το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η πατρίδα για να τους ανταμείψει.

Όσο για την πόλη, δεν βαριέσαι, λίγο ακόμα τσιμέντο χρειαζόταν εξάλλου. Και έτσι τα καχεκτικά δεντράκια αφαιρέθηκαν (σπανίως τα πότιζαν εξάλλου) και το μνημείο κατασκευάζεται.

Εχει κι άλλο χώρο στον Καράβολα αδόμητο να ξέρετε.

Και, δόξα τω Θεώ, και πεσόντες έχουμε μπόλικους για να τιμήσουμε…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon