cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Μπράβο στα ταλεντάκια των Ακαδημιών του ΟΦΗ

Το τουρνουά Νίκος Γαλυφιανάκης πήρε τζάμπολ για 8η συνεχόμενη χρονιά και αφορά της ηλικίες 2011 – 2012 και 2013 – 2014. Πλούσιες συμμετοχές και πολλά τα μικρά μπασκετικά ταλεντάκια!!!

Μπράβο στα ταλεντάκια των Ακαδημιών του ΟΦΗ

Το τουρνουά Νίκος Γαλυφιανάκης ξεκινάει για 8η συνεχόμενη χρονιά και αφορά της ηλικίες 2011 – 2012 και 2013 – 2014.

Για 8η συνεχόμενη χρονιά η ακαδημία μπάσκετ του Ο.Φ.Η σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η και υπό την αιγίδα της Ε.Κ.Α.Σ.Κ διοργανώνει το τουρνουά μικρών ηλικιών «ΝΙΚΟΣ ΓΑΛΥΦΙΑΝΑΚΗΣ» τιμώντας έτσι την μνήμη του αείμνηστου προπονητή ΝΙΚΟΥ ΓΑΛΥΦΙΑΝΑΚΗ, ενός ανθρώπου ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με την αναγέννηση της Ακαδημίας Μπάσκετ του Ο.Φ.Η.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στα ανοιχτά γήπεδα των ακαδημιών του ΟΦΗ στην Εδόφου από 04/06 έως 25/06.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά την διάρκεια των παιχνιδιών δεν μετράει το σκορ αλλά η προάσπιση της ευγενούς άμιλλας, του αγωνιστικού πνεύματος και προσπάθειας, βασικές αρχές που θα βοηθήσουν τα νέα παιδιά σε κάθε διαδρομή τους εντός και εκτός μπασκετικού παρκέ.

Βέβαια, το ότι δεν μετρούσαν τα καλάθια αυτό δεν σημαίνει ότι απουσιάζαν κιόλας, καθώς υπάρχουν μερικά πολύ καλά ταλεντάκια που ξεχωρίζουν και βάζουν και αρκετά καλαθάκια.

Να τονίσουμε ότι γενικότερα η δουλειά που γίνεται από τις ακαδημίες του ΟΦΗ ειδικότερα αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες και προπονητές γενικότερα φαίνεται να αγκαλιάζεται και από τους γονείς αλλά και τους ίδιους τους… πρωταγωνιστές, τα παιδιά μας, παρά και το γεγονός ότι προηγήθηκε μια δύσκολη περίοδος υγειονομικά που οι πολλές – πολλές επαφές δεν ενθαρύνονταν. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους μικρούς και μεγάλους.

Καλούς αγώνες να ευχηθούμε και εμείς με την σειρά μας!!!

Οι ομάδες που συμμετέχουν:
ΔΕΙΛΙΝΟ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΣΚΗΣΗ και ΟΦΗ

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon