cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Οι κάτοικοι της Αγιάς Ρουμέλης ζητούν δημιουργία αγροτικού ιατρείου

Το αίτημα όλων των κατοίκων για δημιουργία αγροτικού ιατρείου κατέθεσε ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Αγίας Ρουμέλης Γιάννης Τζατζιμάκης προς τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη…

Οι κάτοικοι της Αγιάς Ρουμέλης ζητούν δημιουργία αγροτικού ιατρείου

Τη δημιουργία αγροτικού ιατρείου στον οικισμό της Αγίας Ρούμελης ζητούν οι κάτοικοι της περιοχής μέσω επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Αγίας Ρουμέλης, Γιάννης Τζατζιμάκης προς τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη.

Στην επιστολή γίνεται λόγος για ένα μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζει το χωριό καθώς είναι απομακρυσμένο και χωρίς οδικό δίκτυο όπου την καλοκαιρινή περίοδο διέρχονται χιλιάδες επισκέπτες.

Όπως επισημαίνεται, στο παλαιό χωριό της Σαμαριάς, το οποίο βρίσκεται εννέα χιλιόμετρα από την παραλία και μέσα στον εθνικό δρυμό Σαμαριάς, ένα οίκημα το οποίο είναι μερικώς επανδρωμένο με ιατρικό υλικό και χρησιμοποιείται την καλοκαιρινή περίοδο ως αγροτικό ιατρείο.

«Είναι αίτημα όλων των κατοίκων και επιβεβλημένη ανάγκη το ανωτέρω οίκημα να πιστοποιηθεί ως Αγροτικό Ιατρείο και να υπάρχει μόνιμος ιατρός», αναφέρεται στην επιστολή.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon