cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 06.05 2024

Ομοφοβική “ανωμαλία” στο κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Ηρακλείου;

Πώς είναι δυνατόν άτομα με απόψεις που εκφράζουν ακραίο ρατσισμό και ομοφοβία να αφήνονται από τον Δήμο Ηρακλείου σε ευαίσθητα πόστα εκπαίδευσης όπως πχ το κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Ηρακλείου;

Ομοφοβική “ανωμαλία” στο κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Ηρακλείου;

Σε μια κοινωνία όπου ξεχειλίζει ο ρατσισμός και η ομοφοβία το τελευταίο που θα περίμενε κανείς είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με το χώρο της εκπαίδευσης, και μάλιστα με παιδιά που δεν βρήκαν το δρόμο τους στρωμένο με χρήμα για να μπορούν να έχουν βοήθεια στα μαθήματα τους, να υιοθετεί λόγο που διχάζει και γεννά όλα τα παραπάνω.

Γιατί αυτό ακριβώς έκανε με ανάρτηση του, με ζητούμενο να κατακρίνει δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια, γνωστός Ηρακλειώτης που οι κοινωνικές του ευαισθησίες φαίνεται να περιορίζονται στο φαίνεσθαι κι όχι στην ουσία αυτού που κάνει.

Γιατί όταν γράφει: «Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δικαίωμα του. Δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να διαφημίζει την προσωπική του ανωμαλία και κυρίως, να θέλει να την μεταδώσει σε παιδιά διά νόμου», αποκαλύπτει πολύ περισσότερα απ όσα λένε οι λέξεις.

Γιατί… η επιθυμία δυο ανθρώπων να έχουν δικά τους παιδιά, σε ότι φύλο κι αν ανήκουν, δεν είναι «τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του».

Γιατί… κανείς μας δεν έχει δικαίωμα να κρίνει και να κατακρίνει κανέναν άλλο για «προσωπική ανωμαλία».

Γιατί… δεν μεταδίδεται δια νόμου η σεξουαλική προτίμηση ούτε και καταδικάζει η προτίμηση των γονιών του κανένα παιδί.

Αντίθετα στην καθωσπρέπει κοινωνία μας τα παιδιά καταδικάζουν οι «φυσιολογικοί» πατεράδες που εξελίσσονται σε βιαστές, τα «φυσιολογικά» ζευγάρια με κακοποιητικές συμπεριφορές κάθε είδους, αυτά που βάφουν τα χέρια τους με το αίμα του συζύγου ή της συζύγου αφήνοντας ορφανά και πληγωμένα ανήλικα πίσω τους.

Και στην τελική ποιός είναι αυτός που κρίνει τι είναι φυσιολογικό και τι όχι για να ρίχνει το ανάθεμα σε άλλους;

Όταν λοιπόν κύριε συντονιστά αναρτάτε τέτοιες απόψεις, ακόμα κι αν μετά από κράξιμο πολιτών, τις διαγράφετε, να ξέρετε πως γίνεστε κι εσείς κομμάτι των ανθρώπων που καλλιεργούν το μίσος κι όχι τη μόρφωση, πράγμα που μας λυπεί πολύ και μας προβληματίζει.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon