cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Περισσότερα από 350 δενδρύλλια κάνναβης κατέσχεσε η ΕΛ.ΑΣ. στα Χανιά

Σχεδόν 360 δενδρύλλια κάνναβης εντόπισε η αστυνομία σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου στα Χανιά, μετά από επιχείρηση των υπηρεσιών της – Αναζητούνται οι καλλιεργητές…

Περισσότερα από 350 δενδρύλλια κάνναβης κατέσχεσε η ΕΛ.ΑΣ. στα Χανιά

Εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης, σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου Χανίων, μια φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη από 359 δενδρύλλια κάνναβης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η φυτεία αποκαλύφθηκε ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αποκορώνου και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που ακολούθησε.

Συγκεκριμένα, σε τρείς ειδικά διαμορφωμένους χώρους βρέθηκαν τα 359 δενδρύλλια κάνναβης που ήταν στο στάδιο της ανάπτυξης και είχαν ύψος έως ενός μέτρου. Επίσης στο χώρο βρεθήκαν πλήθος πειστηρίων τα οποία περισυνελέγησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων για τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon