cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τε 24.04 2024

Ρέθυμνο: Ενημέρωση φοιτητών για θέματα έμφυλης βίας

Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει θεωρητικές παρουσιάσεις, βιωματικές ασκήσεις, συζήτηση και αξιολόγηση…

Ρέθυμνο: Ενημέρωση φοιτητών για θέματα έμφυλης βίας

Με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των ατόμων σε θέματα έμφυλης βίας, ο Δήμος Ρεθύμνου, το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας, προγραμματίζουν την υλοποίηση βιωματικού σεμιναρίου σε φοιτητές και φοιτήτριες του πανεπιστημίου.

Το σεμινάριο, που θα περιλαμβάνει θεωρητικές παρουσιάσεις, βιωματικές ασκήσεις, συζήτηση και αξιολόγηση, θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου 2022 στο Σπίτι του Πολιτισμού και ώρα 10.00-13.00. Λόγω του βιωματικού του χαρακτήρα, ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος.

Πιο συγκεκριμένα, η ολιγομελής ομάδα των φοιτητριών/τών που θα λάβουν μέρος στο σεμινάριο, δεν θα υπερβαίνει τα 15 άτομα. Οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9.00- 14.00, στο τηλέφωνο 2831056607.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Δρ ‘Αννα Ελευθεριάδου-Γκίκα και τα επιστημονικά στελέχη του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας, οι φοιτήτριες και φοιτητές αξίζει να επωφεληθούν από τη δυνατότητα που τους προσφέρεται, για να ενημερωθούν και να συνδράμουν στη συντονισμένη προσπάθεια διαχείρισης και εξάλειψης της έμφυλης βίας, σε όλες τις εκφράσεις της.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon