cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Στα Χανιά τη Δευτέρα ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς, Αλ. Χαρίτσης

Περιοδεία στα Χανιά θα πραγματοποιήσει αύριο, Δευτέρα, ο πρόεδρος της Κ.Ο της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος θα επισκεφθεί το κέντρο της πόλης, θα έχει συναντήσεις με φορείς ενώ το βράδυ θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση του κόμματος…

Στα Χανιά τη Δευτέρα ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς, Αλ. Χαρίτσης

Περιοδεία στα Χανιά θα πραγματοποιήσει αύριο, Δευτέρα, ο πρόεδρος της Κ.Ο της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος θα επισκεφθεί το κέντρο της πόλης, θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς ενώ το βράδυ θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση του κόμματος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, το πρωΐ της Δευτέρας ο Αλ. Χαρίτσης θα βρεθεί στη ΔΕΔΙΣΑ Χανίων (Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) όπου θα έχει συνάντηση με τον γενικό διευθυντή και εργαζόμενους.

Νωρίς το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο κέντρο της πόλης των Χανίων και στην συνέχεια θα έχει συνάντηση με συνεταιρισμούς βιοκαλλιεργητών στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κρήτης.

Στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας θα συμμετέχει σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Νέας Αριστεράς στο Μεγάλο Αρσενάλι, ενώ το βράδυ, μαζί με τοπικό κλιμάκιο της Νέας Αριστεράς, θα βρεθεί στην κοπή της βασιλόπιτας στα Συσσίτια Σπλάντζιας, στο κέντρο «Κανάρια».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon