cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Στο Αμάρι διοργανώνεται και φέτος το 8ο Amari Green Festival

Στο Αμάρι Ρεθύμνου, διοργανώνεται και φέτος το 8ο Amari Green Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 24 Ιουλίου…

Στο Αμάρι διοργανώνεται και φέτος το 8ο Amari Green Festival

Στο Αμάρι Ρεθύμνου, στην καρδιά της Κρήτης στο Ρέθυμνο, διοργανώνεται και φέτος το 8ο Amari Green Festival. Πρόκειται για τη μεγάλη γιορτή της υπαίθρου, η οποία θα είναι σύμφωνα με τη δημοτική αρχή και τους διοργανωτές και πάλι αφιερωμένη στον πολιτισμό, την παράδοση, τη γνώση και το περιβάλλον.

Πρόκειται για ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων από τις 21 έως 24 Ιουλίου που περιλαμβάνει συναυλίες, εκθέσεις, θεατρικές παραστάσεις, εξορμήσεις στην αμαριώτικη φύση, γαστρονομικά δρώμενα, εκπαιδευτικές ημερίδες, εκθέσεις και μια σειρά άλλες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, αποτελώντας και φέτος μια μοναδική ευκαιρία γνωριμίας με την αυθεντική Κρήτη.

Μέσα από τις 30 και πλέον εκδηλώσεις και δρώμενα, επιστήμονες, καλλιτέχνες, μουσικοί, κάτοικοι των χωριών του Δήμου Αμαρίου και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής θα χαρίσουν απλόχερα όπως τονίζουν οι αρμόδιοι από την Κοινωφελή Επιχείρηση του δήμου, την Περιφέρεια Κρήτης και το Επιμελητήριο Ρεθύμνου, τη φιλοξενία, τη γνώση, το ταλέντο και την αγάπη τους σε επισκέπτες και συμμετέχοντες.

Το Amari Green Festival που αποτελεί πρωτοβουλία του Δήμου Αμαρίου, έχει την υποστήριξη του Δικτύου Δήμων του Ψηλορείτη «Ιδαίων», του Γεωπάρκου Ψηλορείτη και του Ινστιτούτου Οικολογικής Γεωργίας ΔΗΩ.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon