cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Συγκέντρωση της ΕΛΜΕ στη Δ.Δ.Ε. Ρεθύμνου και στάση εργασίας

Η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου καλεί τους εκπαιδευτικούς του νομού σε κινητοποίηση στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα πλαίσια των πανελλαδικών κινητοποιήσεων από τις ΟΛΜΕ-ΔΟΕ για τη μονιμοποίηση των διορισθέντων του 2020…

Συγκέντρωση της ΕΛΜΕ στη Δ.Δ.Ε. Ρεθύμνου και στάση εργασίας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή, στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, στα πλαίσια των κινητοποιήσεων που γίνονται σε όλη την Ελλάδα από τις ΟΛΜΕ-ΔΟΕ για τη μονιμοποίηση των διορισθέντων του 2020 και την οικονομική αναβάθμιση του κλάδου.

Η κινητοποίηση έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της ΔΔΕ Ρεθύμνου.

Παράλληλα, έχει κηρυχτεί από την Ομοσπονδία και τρίωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωΐ έως και τις 2 το μεσημέρι.

Οι εκπαιδευτικοί ζητούν την άμεση μονιμοποίηση των εκπαιδευτικών της Ειδικής Αγωγής που διορίστηκαν το 2020 και έχει συμπληρωθεί η διετία της δόκιμης περιόδου καθώς και την απόδοση του μισθολογικού κλιμακίου στους νεοδιόριστους του 2022, διαδικασία που έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά.

Επίσης, ζητούν από το Υπουργείο την ανάρτηση στη σελίδα της ΔΔΕ Ρεθύμνου όλων των κενών που προκύπτουν μετά από κάθε φάση υπηρεσιακών μεταβολών, για λόγους ενημέρωσης και διαφάνειας.

Τέλος διεκδικούν να προχωρήσει η άμεση και χωρίς δόκιμη περίοδο, αλλά και ακώλυτη μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών (2020, 2021, 2022).

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon