cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Τι γίνεται στον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου;;;

Πήγαν στο Δημαρχείο να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και το βρήκαν κλειδωμένο – Είχαν κλειδώσει μέχρι και το γραφείο του Δημάρχου για να μην μπορέσει να μπει

Τι γίνεται στον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου;;;

Καταστάσεις που δεν συνάδουν σε καμιά περίπτωση με τον λεγόμενο πολιτικό πολιτισμό μαθαίνουμε πως επικρατούν στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου καθώς ο ηττημένος των εκλογών του Οκτωβρίου, Γιάννης Στεφανάκης, όχι μόνο αρνείται να αποδεχθεί πως οι Λασιθώτες ανέδειξαν άλλο δήμαρχο αλλά συνεχίζει να κάνει τη ζωή του εκλεγμένου δημάρχου Γιώργου Αθανασάκη δύσκολη.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς που ο νέος δήμαρχος με τους εκλεγμένους συμβούλους του πήγε στο δημαρχείο για να κόψει, όπως επιβάλλει το έθιμο, την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου, βρήκε τις πόρτες κλειδωμένες.

Είχαν κλειδώσει μέχρι και το γραφείο του Δημάρχου για να μην μπορέσει να μπει.

Υπάλληλος μάθαμε, δεν υπήρχε ούτε για δείγμα ενώ το κορυφαίο είναι πως βρήκαν, όταν τελικά μετά κόπων και βασάνων μπήκαν μέσα, σακούλες με σκουπίδια στους διαδρόμους.

Πραγματικά λυπηρές καταστάσεις και πρωτοφανείς για τα χρονικά ενός Δήμου που ουδέποτε απασχόλησε τα ΜΜΕ με αρνητικό τρόπο.

Και δυστυχώς απ ότι φαίνεται το πράγμα δεν θα σταματήσει εδώ μια και είναι πλέον ξεκάθαρο πως ο έλεγχος που θα ακολουθήσει στο τι παραλαμβάνει η νέα Δημοτική Αρχή θα βγάλει «λαβράκια».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon