cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Την Πέμπτη απολογούνται οι δράστες του βιασμού τουρίστριας στα Χανιά

Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τον βιασμό 21χρονης τουρίστριας…

Την Πέμπτη απολογούνται οι δράστες του βιασμού τουρίστριας στα Χανιά

Στον Εισαγγελέα Χανίων οδηγήθηκαν σήμερα οι δύο νεαροί από τα Χανιά οι οποίοι κατηγορούνται ότι βίασαν και χτύπησαν μία 21χρονη τουρίστρια από τη Σουηδία το περασμένο Σάββατο.

Πρόκειται για έναν 23χρονο ο οποίος είχε συλληφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία και ο οποίος ζήτησε και πήρε προθεσμία για την προσεχή Πέμπτη προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ο δεύτερος φερόμενος ως δράστης, είναι ένας 19χρονος ο οποίος είχε διαφύγει της σύλληψης και βρέθηκε σήμερα στα Δικαστήρια Χανίων με τον συνήγορό του και πήρε επίσης προθεσμία για την Πέμπτη για να απολογηθεί.

Σημειώνεται πως η γυναίκα έχει υποβληθεί σε εξέταση από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε βιασμό και μώλωπες στο σώμα της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό σημειώθηκε μετά από γνωριμία σε μπαρ των Χανίων. Η κοπέλα κατήγγειλε ότι με την παρέα της γνώρισαν δύο νεαρούς, 19 και 23 ετών, οι οποίοι στη συνέχεια προσφέρθηκαν να την πάνε στο ξενοδοχείο της, καθώς είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Όπως κατήγγειλε η νεαρή, την οδήγησαν με το αυτοκίνητο σε ερημική περιοχή του Πλατανιά όπου την βίασαν και οι δύο. Στην συνέχεια φέρονται να την χτύπησαν, να την παράτησαν και να εξαφανίστηκαν.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon