cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Τρεις συλλήψεις σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο για διακίνηση ναρκωτικών

Δύο άτομα συνέλαβε χθες η αστυνομία στο Ηράκλειο, καθώς μετά από έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους 110 γραμμάρια ινδικής κάνναβης – Μία σύλληψη πραγματοποιήθηκε και στο Ρέθυμνο για κοκαΐνη και ναρκωτικά δισκία…

Τρεις συλλήψεις σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλεια Ηρακλείου δύο Έλληνες, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, οργανώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση. 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε ο ένας άνδρας κατά το χρόνο που μετέβη στην οικία του άλλου και ακολούθησε έλεγχος και στους δύο ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 110,2 γραμμάρια κάνναβης, 
  • Ζυγαριά ακριβείας,
  • το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών

Ρέθυμνο

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης Έλληνας, κατηγορούμενος επίσης για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς στον άνδρα και ακολούθησε έρευνα στην οικία του. 

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν συνολικά, 19,6 γραμμάρια κοκαΐνης, μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας M.D.M.A., ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο ιατρική συνταγή, το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και κινητό τηλέφωνο.   

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon