cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Έρχεται το γιατρικό του κορωνοϊού…

Όταν εμφανίστηκε ο κορωνοϊός μας είχαν βάλει να πλένουμε ότι αγγίζαμε με μονοψήφιο αριθμό κρουσμάτων, αλλά τώρα έρχεται πάλι το… γιατρικό του κορωνοϊού!!!

Έρχεται το γιατρικό του κορωνοϊού…

Διαβάζουμε πως ο επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Γκίκας Μαγιορκίνης, δήλωσε πως οδεύουμε ολοταχώς προς κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού, αλλά και του πιστοποιητικού νόσησης ενώ αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει και το ενδεχόμενο να πετάξουμε τις μάσκες.

Αλήθεια τώρα, με 23.748 νέα κρούσματα χθες Τετάρτη, εκ των οποίων πάνω από 2.000 στην Κρήτη, με 44 θανάτους και 354 διασωληνωμένους στη χώρα και με τη «Omicron 2», που μεταδίδεται στο φτερό, μιλάμε ουσιαστικά για άρση κάθε μέτρου;

Όταν εμφανίστηκε ο κορωνοϊός μας είχαν βάλει να πλένουμε ότι αγγίζαμε με μονοψήφιο αριθμό κρουσμάτων και τώρα που πεθαίνει ένα τουριστικό λεωφορείο τη μέρα θα πετάξουμε μάσκες;

Αλλά είπαμε το αντίδοτο στον covid και τις όποιες παραλλαγές του είναι ο τουρισμός…

Τα δικά του νούμερα μετρούν πάνω από τα νούμερα των νεκρών και των διασωληνωμένων Ελλήνων και το Πάσχα σηματοδοτεί τη νέα τουριστική σεζόν. Ας γεμίσουμε λοιπόν τα ταμεία κι ας θυμηθούμε ξανά τον ιό από το φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon