cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Κατόπιν ενεργειών του ο 6ος χαμηλότερος πληθωρισμός τροφίμων στην ΕΕ… δοξάστε τον

Τα τρόφιμα στην Ελλάδα είναι φθηνά και δεν ακριβαίνουν κατόπιν ενεργειών του κυρίου Υπουργού και εμείς κακώς γκρινιάζουμε ενώ ζούμε στον παράδεισο των… καλαθιών!!!

Κατόπιν ενεργειών του ο 6ος χαμηλότερος πληθωρισμός τροφίμων στην ΕΕ… δοξάστε τον

Πανηγυρίζει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης γιατί η Ελλάδα, λέει, είχε το Μάρτιο τον έκτο χαμηλότερο πληθωρισμό τροφίμων στην ΕΕ των 27, με βάση την Eurostat.

Δηλαδή ο Υπουργός θέλει να μας πει πως τα τρόφιμα στη χώρα μας είναι φθηνά ή δεν ακριβαίνουν περαιτέρω, κατόπιν ενεργειών του, κι εμείς γκρινιάζουμε άδικα ενώ ζούμε στον παράδεισο που μας έφτιαξε με τα καλάθια του.

Προφανώς δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει πως κριτήριο αξιολόγησης της ακρίβειας για τον Έλληνα είναι το πορτοφόλι του που εδώ και κάμποσα χρόνια είναι άδειο.

Κι εφόσον θεωρεί πως τα τρόφιμα που χρειάζεται μια μέση οικογένεια για να ζήσει έχουν καλές τιμές γιατί δεν μας παραθέτει τα νούμερα σε βασικά αγαθά, και μάλιστα συγκρίνοντας τα με αυτά που είχαμε όταν ο κακός ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην εξουσία και η χώρα βυθισμένη στο χάος των μνημονίων;

Ας μας δείξει έστω σε ποια αγαθά έπεσαν οι τιμές τους τελευταίους μήνες ή διατηρήθηκαν στα ίδια επίπεδα να μάθουμε κι εμείς που αδυνατούμε να καλύψουμε τις ανάγκες μας και κόβουμε από παντού για να τη βγάλουμε.

Ακόμα καλύτερα να πάει σ’ ένα σούπερ μάρκετ και χωρίς «φυτεμένους» καταναλωτές και προσεκτικά επιλεγμένες δηλώσεις να δούμε τι λέει ο κόσμος για την ακρίβεια στα τρόφιμα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon