cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 06.05 2024

Πολιτικά στεγανά και κομματικές μικρότητες

Δεν υπάρχουν λοιπόν πολιτικά στεγανά για τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μπορεί να είναι και «αριστερή» και «δεξιά» και «κεντρώα» για το «καλό της χώρας»…

Πολιτικά στεγανά και κομματικές μικρότητες
Πολιτικά στεγανά και μικρότητες – Ο πρωθυπουργός βγάζοντας selfie

Είναι πολύ όμορφο να διαβάζεις στη «Μακεδονία» δια στόματος του Υπουργού Επικρατείας, ότι ο πρωθυπουργός «παραμένει πιστός στην αρχή ότι δεν υφίστανται πολιτικά στεγανά όταν πρόκειται για το καλό της χώρας». Και το λες αυτό στη βόρεια Ελλάδα, που η Νέα Δημοκρατία και οι αρχές της, αποτελούν κάτι σχεδόν ταυτόσημο με θρησκεία (στο περίπου). 

Δεν υπάρχουν λοιπόν πολιτικά στεγανά για τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μπορεί να είναι και «αριστερή» και «δεξιά» και «κεντρώα» για το «καλό της χώρας». 

Ερώτηση: Επί πόσα χρόνια όλα τα κυβερνώντα κόμματα προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτά που λένε είναι «διαφορετικά» από τους υπόλοιπους, διότι το «καλό της χώρας» καθορίζεται από τα «πολιτικά στεγανά» και την «πολιτική προσέγγιση» που έχει κάθε κόμμα; 

Το ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν «πολιτικά στεγανά» για κανέναν. Το ξέρουμε επίσης πως πίσω από τα μεγάλα λόγια κρύβονται πολύ μικρότερες πράξεις. Ξέρουμε ακόμα, πως όλοι λίγο έως πολύ είναι ίδιοι, μέσα σε ένα ευρωπαϊκό χωνευτήρι, που ρυθμίζει σχεδόν τα πάντα. 

Αφού το παραδέχεστε όμως κι εσείς, την επόμενη φορά να πάμε να ψηφίσουμε κι εμείς πρόσωπα, ανεξάρτητα από κόμμα «για το καλό της χώρας». Ή να μην πάμε.

  • Πόσο μικρότερο «καλό» θα γίνει;
  • Ποιος μπορεί να μας πει; 

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon