cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Πάνω από τον Έλληνα οι αγορές

Κάθε του δήλωση και μια προσβολή για το μέσο Έλληνα, κάθε του άποψη και ένα χαστούκι στο λαό που υποφέρει, εν πλήρει συνειδήσει…

Πάνω από τον Έλληνα οι αγορές

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αρέσκεται να προκαλεί αλλά αυτή τη φορά έβαλε στο κάδρο και τους δημοσιογράφους, έστω τους λίγους που έχουν απομείνει να λένε και να γράφουν την αλήθεια, χωρίς «κρατικές επιδοτήσεις».

Καλεσμένος στο Open και σε συζήτηση που γινόταν για την ενεργειακή κρίση υποστήριξε πως «Είναι πράξη ακραίας ανευθυνότητας» το να στηριχθούν οι πολίτες με περαιτέρω ποσά που θα βγουν από τον κρατικό προϋπολογισμό για να ανταπεξέλθουν στο τεράστιο ενεργειακό κόστος : «…Είναι σα να λες στις αγορές βάλτε αυτή τη χώρα στο στόχαστρο και τινάξτε την στον αέρα. Εγώ ως υπουργός Ανάπτυξης ποτέ δεν πρόκειται να ρισκάρω τη χώρα μου», είπε.

Αλλά δεν έμεινε εκεί κάλεσε το δημοσιογράφο, Γιάννη Παπαδόπουλο, άκουσον άκουσον, να στηρίξει την Κυβέρνηση: «Εσείς κύριε Παπαδόπουλε που είστε πραγματικά σοβαρός άνθρωπος, και δεν το λέω ειρωνικά, το εννοώ, ξέρετε τι θα πει να μπει η χώρα στο στόχαστρο των αγορών. Άρα πρέπει να είστε σύμμαχός μας στο να συγκρατήσουμε μία πλειοδοσία που τη χώρα την οδηγεί στον γκρεμό. Να πείτε στον κόσμο την πραγματικότητα, ότι τα περιθώρια του κράτους δεν είναι άπειρα».

Μάλλον ο κ. Γεωργιάδης και οι όμοιοι του έχουν παρεξηγήσει το ρόλο των δημοσιογράφων που σε καμιά περίπτωση δεν είναι να στηρίζουν κυβερνήσεις αλλά λένε την αλήθεια ακόμα κι αν αυτή πονά τις κυβερνήσεις. Και φυσικά να ασκούν κριτική, κάνοντας… ερωτήσεις, ακόμα και αν αυτές είναι κάπως… ενοχλητικές!!!

Και στην τρέχουσα κρίση πάνω από τους Έλληνες και την επιβίωση τους δεν είναι καμιά αγορά κι αυτό οι πρώτοι που θα έπρεπε να το γνωρίζουν είναι εκείνοι που εκλέγονται με την ψήφο των Ελλήνων κι όχι με εκείνη των αγορών.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon