cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

ΓΕΡΑΣΙΜΕ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΕΣ;

Ο Γεράσιμος δάκρυσε μέσα στο Μέγαρο Μουσικής για τα… “επιτεύγματα” Μητσοτάκη στην Παιδεία, ενώ απ’ έξω, εκπαιδευτικοί, φοιτητές και καλλιτέχνες δάκρυζαν από τα χημικά των ΜΑΤ…

ΓΕΡΑΣΙΜΕ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΕΣ;

Οι ΠΙΣΩ ΣΕΛΙΔΕΣ του Μάριου Διονέλλη στο CretaNews

Αυτός είναι ο Γεράσιμος. Με το δάκρυ του συγκίνησε το ακροατήριο χθες στην εκδήλωση για τα επιτεύγματα της κυβέρνησης στον τομέα της Παιδείας.

Ο Γεράσιμος έχει περάσει 7 χρόνια μακριά από την οικογένειά του ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός σε Γρεβενά, Νευροκόπι, Αμοργό, Αμαλιάδα και Λήμνο και τώρα είναι ευγνώμων που από αναπληρωτής έγινε μόνιμος.

Είναι πια έτοιμος να απαντήσει στο πλαίσιο της αξιολόγησής του, πώς θα αντιμετωπίσει τους «αναρχικούς» μαθητές και πώς θα καταφέρει, αν γίνει ποτέ διευθυντής, να επαναφέρει στην «κανονικότητα» ένα σχολείο που έχει μόνο ξένους ή στιγματισμένους μαθητές και δεν το προτιμούν οι ντόπιοι.

Ο Γεράσιμος δάκρυσε μέσα στο Μέγαρο Μουσικής και έκανε και τον πρωθυπουργό να αναφερθεί ειδικά σε αυτόν ενώ απ’ έξω, εκπαιδευτικοί, φοιτητές και καλλιτέχνες δάκρυζαν από τα χημικά των ΜΑΤ εναντίον τους.

Το σλόγκαν χθες ήταν: «Η παιδεία αλλάζει στην πράξη».

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon