cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Άστο Ευκλείδη, δεν σώζεται…

Αφήστε το κύριε Ευκλείδη μας, μην κουράζεστε… Μετά την απομάκρυνση από το μπουτόν της ψηφοφορίας στη βουλή ουδέν λάθος αναγνωρίζεται…

Άστο Ευκλείδη, δεν σώζεται…

Τροπολογία για να πάρουν τα 600 ευρώ και οι «ήρωες της υγείας» θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο επόμενο νομοσχέδιο που θα έρθει στη Βουλή. Αυτό είπε χθες ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, υπό την κατακραυγή για την ψήφιση του αντίστοιχου επιδόματος για αστυνομικούς και λιμενικούς (και) με την υπογραφή της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Επειδή έχει γίνει πολύ μεγάλη σπέκουλα τις τελευταίες μέρες για τα 600 ευρώ, τα οποία δίνετε μόνο στους αστυνομικούς, που ξέρουμε για ποιους λόγους το δίνετε δεν πέφτουμε στην παγίδα σας» είπε ο Ευκλείδης απευθυνόμενος προς την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Μόνο που πέσατε ήδη κύριε Ευκλείδη μου… Τώρα που το ψηφίσατε, τρέχα γύρευε…

Και μετά προσέθεσε πως θα προτείνουν να το πάρουν και οι εκπαιδευτικοί, μόνιμοι και αναπληρωτές, όλων των βαθμίδων. Α, και το επιστημονικό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό των πανεπιστημίων. Και μετά είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα προτείνει να το πάρουν και οι καθαρίστριες των σχολείων

Αφήστε το κύριε Ευκλείδη μας, μην κουράζεστε… Μετά την απομάκρυνση από το μπουτόν της ψηφοφορίας στη βουλή ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Τώρα ψηφίσατε να το πάρουν μόνο αστυνομικοί, λιμενικοί, πυροσβέστες και σωφρονιστικοί.

Για τους υπόλοιπους, ξέρετε φαντάζομαι πού θα την γράψουν την τροπολογία σας οι της πλειοψηφίας.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon