cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τε 24.04 2024

Ενημέρωση 108 στην Ελλάδα υπόθεση 823567

Οι αθεόφοβοι βαλκανοχωριάτες των ελληνικών ΜΜΕ λογοκρίνουν μέχρι και τον ανταποκριτή της Liberation για να μην δούν τα “χάπατα” στην Ελλάδα το τι γίνεται στην Γαλλία και ξυπνήσουν ξαφνικά…

Ενημέρωση 108 στην Ελλάδα υπόθεση 823567

Ένα ακόμα εξοργιστικό επεισόδιο της ενημέρωσης 108 που μας πουλάνε τα κανάλια εξελίχθηκε πριν από μερικές ημέρες κατά την διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha. Πρωταγωνιστής ο ανταποκριτής της εφημερίδας Liberation στην Αθήνα, Φαμπιάν Περιέ.

Το story λοιπόν έχει ως εξής. Ο κ. Περιέ κλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό, να σχολιάσει όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στη Γαλλία. Ωστόσο, από το βίντεο της τοποθέτησής του το οποίο έχει αναρτήσει ο Alpha στο twitter, έχει παραληφθεί ένα σημαντικό σημείο στο οποίο ο γάλλος ανταποκριτής καταγγέλλει το κανάλι για προπαγάνδα. Μπορεί να τον κατηγορήσει κάποιος ότι έχει και άδικο; Εννοείται πως όχι φυσικά…

Ας το δούμε λίγο πιο αναλυτικά όμως. Ενώ ο ίδιος μιλούσε και επιχειρούσε να εξηγήσει ότι οι εικόνες που προβάλλονται στα ελληνικά Μέσα δεν ανταποκρίνονται πλήρως στην αλήθεια, αφού η πλειονότητα των διαδηλώσεων στο Παρίσι και άλλες πόλεις της Γαλλία είναι ειρηνικές και όχι βίαιες, προβάλλονταν στην οθόνη πλάνα από διαδηλώσεις οι οποίες ούτε καν σχετίζονται με τις διαμαρτυρίες των Γάλλων για το συνταξιοδοτικό.

Η αποστροφή μάλιστα του Φαμπιάν Περιέ προκάλεσε τον εκνευρισμό του Αντώνη Σρόιτερ. Γιατί; Του χάλασε την “σούπα”;

O κ. Περιέ ανέφερε ότι «οι εικόνες από τις διαδηλώσεις στο Παρίσι, δεν είναι μόνο εικόνες βίας. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι διαδηλώσεις είναι ειρηνικές. Εσείς ως δημοσιογράφοι πρέπει να το δείξετε αυτό στους Έλληνες. Γιατί αν βλέπουμε μόνο αυτές τις εικόνες, που βλέπουμε τώρα, δεν είναι σωστή η εικόνα των διαδηλώσεων. Αυτό για εμένα ως δημοσιογράφο, είναι μεγάλο λάθος».

Ο ανταποκριτής της Liberation πρόσθεσε ότι ο ίδιος βρέθηκε στις διαδηλώσεις στο Παρίσι και διερωτήθηκε απευθυνόμενος προς τον Αντώνη Σρόιτερ: «εσείς είστε στο Παρίσι;». «Αυτό που βλέπουμε τώρα, δεν είναι καλή εικόνα. Αυτό που κάνετε τώρα, είναι ιδεολογία», πρόσθεσε ο κ. Περιέ, εννοώντας βέβαια ότι γίνεται προπαγάνδα. Το τελευταίο αυτό σχόλιο του ωστόσο, δεν υπάρχει στο βίντεο που ο Alpha ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter.

Δείτε και το ολόκληρο βίντεο στην συνέχεια…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon