cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 19.04 2024

Νέο ρεσιτάλ υποτίμησης…

Αδιαμφισβήτητα ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης έχει ένα μοναδικό τρόπο να εξοργίζει την κοινή γνώμη σε κάθε εμφάνιση του με τα όσα λέει και κυρίως με το ύφος του…

Νέο ρεσιτάλ υποτίμησης…

Ένα νέο ρεσιτάλ έδωσε απαντώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ σε έναν αρτοποιό που απελπισμένος περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο του με τις ανατιμήσεις στην ενέργεια, τις πανάκριβες πρώτες ύλες και τους ελέγχους για υπέρμετρες ανατιμήσεις μόνο στα μικρά «ψάρια» κι όχι τα μεγάλα.

Ο υπουργός με το ανάλογο περιφρονητικό ύφος ναι μεν παραδέχθηκε πως το κόστος στο στάρι έχει υπερτετραπλασιαστεί όμως ισχυρίστηκε πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να επιδοτεί τα πάντα, ρεύμα, σιτηρά και άλλα, γιατί χρειάζονται άπειρα χρήματα και τόσα δεν διαθέτει.

Επιπλέον αποκάλεσε ψεύτη τον αρτοποιό λέγοντας πως έλεγχοι γίνονται κυρίως σε μεγάλες και δευτερευόντως σε μικρές επιχειρήσεις.

Φυσικά ο κ. Γεωργιάδης τρώει παντεσπάνι στο σπίτι του και δεν έχει καταλάβει πως το ψωμί είναι είδος πρώτης ανάγκης και αυτή τη στιγμή η τιμή για ένα κιλό χωριάτικου ξεπερνά τα 3 ευρώ.

Και σαφώς άπειρα χρήματα δεν έχει η κυβέρνηση αλλά αν έκανε σωστά τη δουλειά της έπρεπε να θέτει προτεραιότητες και μέσα σε αυτές να είναι και το βασικό διατροφικό αγαθό, αυτό του ψωμιού.

Και επιτέλους κανείς δεν μπορεί να ασκήσει κριτική ενώπιον του κ. Γεωργιάδη χωρίς να εισπράξει υποτίμηση και προσβολές;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon