cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τε 24.04 2024

Προ-φυλακής – θέα

Σκευωρίες, λασπό-λόγιοι και η δημοσιογραφία συκοφάντης των αρίστων και των αχρήστων!

Προ-φυλακής – θέα

Παρακολουθούμε εδώ και λίγες μέρες τη νέα σειρά της ελληνικής κατάστασης των πραγμάτων με το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ να… αναβλύζει πάλι στην επιφάνεια του αστυνομικού ρεπορτάζ με πρωταγωνίστρια την ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή η οποία συνελήφθη από τις βελγικές αρχές, για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της διαφθοράς και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, σχετικά με την υπόθεση διαφθοράς στο Κατάρ.

Στο μυαλό μας έρχονται μνήμες από την εποχή που πρώην υπουργοί με βραχιολάκια παρέλασαν μπροστά από τις κλούβες και τις οθόνες μας.

Άνθρωποι του χθες και του σήμερα, που πλήρωσαν και πληρώνουν την απληστία τους από θέσεις ευθύνης και πολίτες θεατές που πληρώνουν άμεσα και έμμεσα τα χρέη και τις αποτυχημένες “δουλειές” του εκάστοτε μεγάλου ταλέντου της Ακαδημίας του ΠΑΣΟΚ που ξέρει πως γίνονται!

Πολίτες-θεατές που παρακολουθούμε τα μνημόνια να κάνουν κύκλους και τα χρέη της χώρας να μεγαλώνουν μήνα με το μήνα.

Πολίτες-θεατές που πληρώνουμε την επαναλαμβανόμενη «πτώση μας από τα σύννεφα», ενώ όλα αυτά τα ταλέντα/αεριτζήδες αλλάζουν γραφεία, θέσεις και ΑΦΜ σαν τα πουκάμισα, εμείς συνεχίζουμε να τους χειροκροτούμε, να τους ψηφίζουμε και μόλις σκάσει το επόμενο viral, ξεχνιούνται όλα!

Όλα ξεχνιούνται όταν δεν μπορείς να βγάλεις το μήνα και τα έξοδα του, όταν δεν έχεις δημόσια Υγεία, δημόσια Παιδεία και κοινωνικές δομές.

Όσο εμείς φοβόμαστε αυτοί παραγγέλνουν.

Όσο αυτοί παραγγέλνουν εμείς πληρώνουμε, χειροκροτώντας τους κομψούς και τις κομψές εκτός και εντός Χώρας, εντός και εκτός πραγματικότητας.

Η κατρακύλα έχει πάρει διεθνώς διαστάσεις επικού blockbuster, ο πρωθυπουργός κρύβεται, οι Δούρειοι Ίπποι συλλαμβάνονται και τα «ταλέντα» εξαφανίζονται από τις οθόνες μας τόσο εύκολα όσο τα λεφτά απ΄τις τσέπες μας!

Άντε και Καϊλή τύχη τώρα!

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon