cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Στη ΝΔ έχουν αλλεργία με όσους θέλουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους

Εσείς το γνωρίζατε ότι στην Κυβέρνηση της ΝΔ παθαίνουν ένα είδος αλλεργίας με τους μικρομεσαίους Έλληνες που θέλουν να έχουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους;

Στη ΝΔ έχουν αλλεργία με όσους θέλουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους

Όσοι με θυσίες και κόπους μιας ζωής έκτισαν σπίτι με δάνειο δέχονται λυσσαλέα επίθεση για να περάσει σε ξένα χέρια, μέσα από πλειστηριασμούς, κι όσοι με άλλη τόση προσπάθεια αγόρασαν ένα ακίνητο εκτός σχεδίου, πληρώντας τον κανόνα των 4 στρεμμάτων, τώρα βλέπουν να εξανεμίζεται κάθε ελπίδα τους να κτίσουν.

Ενορχηστρωτής του νέου εμποδίου ο Γιώργος Γεραπετρίτης που φρόντισε, και μάλιστα προεκλογικά, να τους στερήσει το όνειρο για ένα σπιτικό.

Μπροστά μπήκαν για να υποστηρίξουν τους μικρομεσαίους ιδιοκτήτες οι συμβολαιογράφοι, οι δικηγορικοί σύλλογοι, οι μηχανικοί, η ΠΟΜΙΔΑ, κι ένα σωρό άλλοι φορείς αλλά όπως φαίνεται χτύπησαν… στο κουφού την πόρτα.

Προφανώς ο κ. Γεραπετρίτης και οι συν αυτώ ξέρουν να εξυπηρετούν μόνο τους μεγαλοϊδιοκτήτες για τους οποίους πάντα όλοι οι δρόμοι είναι ανοικτοί και τα νομοθετήματα βγαίνουν εν ριπή οφθαλμού.

Οι υπόλοιποι ας πάρουν τα 4 στρέμματα τους κι ας τα κάνουν κοτέτσια αν και πλέον με το κόστος των ζωοτροφών ούτε αυτό μπορούν.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon