cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Το σκληρό ροκ δεν έχει αρχίσει ακόμα

Από την υπόθεση των υποκλοπών ξέρουμε σίγουρα ποιος χάνει πολιτικά, ξέρουμε όμως και ποιος είναι ο μεγάλος κερδισμένος;

Το σκληρό ροκ δεν έχει αρχίσει ακόμα

Μπορεί οι μυστικές δημοσκοπήσεις να μη λένε όλη την αλήθεια, λένε ωστόσο μια βασική αλήθεια: ό,τι χάνει η Νέα Δημοκρατία το κερδίζει το ΠΑΣΟΚ.

Κι αυτό είναι κάτι ασφαλώς που το καρπώνεται μόνος του ο Νίκος Ανδρουλάκης, χωρίς όμως να έχει έναν συγκεντρωτικό χαρακτήρα όπως αυτόν του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Γιατί ο Νίκος μοιράζει παιχνίδι, επιλέγει προσεκτικά συνεργάτες και παίρνει και πράγματα πάνω του.

Ειδικά το θέμα των παρακολουθήσεων το πήρε πολύ προσωπικά. Κι όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν πολύ καλά πως αυτό συνεπάγεται περίπου «ατομική βόμβα».

Έτσι λοιπόν δεν θα ησυχάσει αν δεν φύγει ο Μητσοτάκης. Και αυτό, όσο περνάει ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο.

Βασικά μόνο στους δρόμους δεν έχει βγει να το φωνάξει ακόμα… θα το κάνει όμως και αυτό και συγκεκριμένα θα το κάνει στα προεκλογικά πολιτικά μπαλκόνια που έρχονται σύντομα…

Για την ακρίβεια δεν θα ησυχάσει αν δεν εξαφανιστεί από την πολιτική σκηνή ο Μητσοτάκης και δεν «εξαϋλωθούν» όσοι τον στήριξαν πολιτικά.

Και μοιάζει να παίζει πολύ καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι. Απρόσμενα καλά θα έλεγα. Εκτός και αν είναι όλα απλά θέμα τύχης…

Εντάξει… ασφαλώς παίζουν ρόλο σε αυτό και τα ΜΜΕ που δεν χάνουν την ευκαιρία να βγάζουν στο γυαλί και να παίζουν οτιδήποτε μπορεί να κόψει από τον Τσίπρα. Αλλά εδώ τους βγαίνει και ο Ανδρουλάκης από τα… αριστερά (;) και ζητά σχεδόν ό,τι ζητά και ο Τσίπρας. Δηλαδή να φύγει ο Μητσοτάκης!!!

Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να θυμηθούμε και πόσος καιρός χρειάστηκε, ποσά χτυπήματα κάτω από τη μέση δέχθηκε και ποσά συντροφικά μαχαιρώματα, έως ότου γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Για κάποιους άλλους αυτό το διάστημα είναι μια ολόκληρη πολιτική σταδιοδρομία. Για το Νίκο Ανδρουλάκη φαίνεται μάλλον να είναι μόνο η αρχή.

Σε ποιο σημείο θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί όμως τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις – συγκυρίες;

Κι αν είστε λάτρεις της πολιτικής και της πολιτικής ίντριγκας κυρίως, αρχίστε να τρίβετε τα χέρια σας. Διότι το σκληρό ροκ δεν έχει αρχίσει ακόμα … εμείς πάντως μια φορά σας τα είπαμε… τώρα μένει να τα δούμε να εξελίσσονται και στην πράξη…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon