cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Τζάμπα τους πληρώνεις κ. Μητσοτάκη

Τη μια τον βάζουν να ποζάρει αξύριστος και ταλαιπωρημένος, αλά Εμανουέλ Μακρόν, και την άλλη τον βάζουν να τρώει επτά αμύγδαλα μόνο, αλά Μπαράκ Ομπάμα…

Τζάμπα τους πληρώνεις κ. Μητσοτάκη

Τζάμπα τους πληρώνει τόσους επικοινωνιολόγους ο Πρωθυπουργός μας αφού η έμπνευση τους για να τον κάνουν προσιτό και λαοφιλή έχει στερέψει και το μόνο που καταφέρνουν συχνά πυκνά είναι να τον εκθέτουν.

Τη μια τον βάζουν να ποζάρει αξύριστος και ταλαιπωρημένος, αλά Εμανουέλ Μακρόν, και την άλλη τον βάζουν να τρώει επτά αμύγδαλα μόνο, αλά Μπαράκ Ομπάμα.

Κάτι καινούργιο, εντελώς φρέσκο και «πιασάρικο» να σκαρφιστούν δεν ξέρουν κι έτσι «κλέβουν» ιδέες από ξένους ηγέτες.

Όχι τίποτα άλλο αλλά το τρολάρισμα στα social media με αυτά και τα άλλα πέφτει βροχή και μάλλον καταφέρνουν το αντίθετο από εκείνο που επιδιώκουν.

Κι εδώ που τα λέμε η τελευταία γκάφα με τα επτά αμύγδαλα, που διέρρευσαν στον Τύπο πως  δήθεν και καλά τρώει ως σνακ ο Πρωθυπουργός, για να κρατάει τη φόρμα του, ήταν γκάφα εις διπλούν.

Σε περίοδο οικονομικής κρίσης και ένδειας το τελευταίο που ενδιαφέρει το μέσο έλληνα είναι τι τρώει και πως το τρώει ο κ. Μητσοτάκης.

Όταν ανάμεσα μας υπάρχουν πολίτες που πεινάνε και δεν έχουν να πάρουν το ψωμί της ημέρας τα ψάρια, οι γαριδομακαρονάδες και τα αμύγδαλα δίνουν λάθος μηνύματα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon