cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Γιορτές Ρόκκας: Στην Αυγουστιάτικη Πανσέληνο με την Ευανθία Ρεμπούτσικα

Το βράδυ της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη η καθιερωμένη συναυλία στην Αυγουστιάτικη Πανσέληνο, της Ευανθίας Ρεμπούτσικα στις Γιορτές Ρόκκας…

Γιορτές Ρόκκας: Στην Αυγουστιάτικη Πανσέληνο με την Ευανθία Ρεμπούτσικα

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην ειδικά διαμορφωμένη κεντρική σκηνή των Γιορτών Ρόκκας, την οποία επιμελήθηκε η βραβευμένη σκηνογράφος Shizuka Hariu με έμπνευση από το φετινό θέμα των Γιορτών, την αντανάκλαση, την πανσέληνο αλλά και τον αρχαιολογικό χώρο της Κισσάμου. Η σκηνή λειτουργεί ως μία εικαστική αντανάκλαση της σελήνης.

Το πλούσιο πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει μουσικές από πολυβραβευμένα soundtracks και αγαπημένα άλμπουμ.

Opening Act: Σόλο για βιολί σε έργα Μίκη Θεοδωράκη και Νικολό Παγκανίνι, από το Γιάννη Μαγειρόπουλο, ένα νέο ταλαντούχο μουσικό από την Κρήτη, που στα 17 του χρόνια έχει προλάβει να διακριθεί για το ταλέντο και τη δεξιοτεχνία του.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, «πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι με άρωμα Ανατολής και Δύσης που θα αγγίξει αισθήσεις και ψυχές, από τους πολυσύχναστους δρόμους της Κωνσταντινούπολης στα ονειρικά σοκάκια του Παρισιού και από εκεί σε μια φεγγαρόλουστη βραδιά στην έρημο με όχημα τις πολυαγαπημένες μελωδίες της συνθέτριας».

Συνδιοργανωτές: Υπουργείο Πολιτισμού, Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, Περιφέρεια Κρήτης, Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων, Πολιτιστικός Σύλλογος Ρόκκας, Πολιτιστικός Σύλλογος Κεράς “Η Αντωνούσα”, Δήμος Κισσάμου, Δήμος Πλατανιά.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon