cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Ο Τομ Κρουζ πετά με 7G στο νέο Top Gun

Η ταινία «Top Gun – Maverick», με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Μαΐου και θα δούμε τον Τομ Κρουζ να πετάει με 7G!!! Δείτε το βίντεο με την “εκπαίδευση”

Ο Τομ Κρουζ πετά με 7G στο νέο Top Gun

Είναι μάλλον γνωστό πως ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός δεν συνηθίζει να ντουμπλάρεται στις επικίνδυνες σκηνές του και τις γυρίζει ο ίδιος. Αυτή η τακτική μάλλον δεν είναι και τόσο συχνή στο Χόλιγουντ. Ωστόσο, ο Τομ Κρουζ όχι μόνο το κάνει, αλλά και στην περίπτωση του νέου Top Gun “τρώει” και μια επιτάχυνση 7G.

Μάλιστα μας δείχνει και πώς αισθάνθηκε στα γυρίσματα, σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε…

Σ’ αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως την σκηνοθεσία του «Top Gun – Maverick» έχει αναλάβει ο Τζόζεφ Κοζίνσκι, ενώ το νέο γυναικείο πρόσωπο στο πλευρό του Κρουζ θα είναι η Τζένιφερ Κόνελι.

Πριν αρχίσουν τα γυρίσματα οι συντελεστές συνεργάστηκαν με το Ναυτικό και τη σχολή Top Gun προκειμένου να εκπαιδευτούν και οι σκηνές να γίνουν απόλυτα ρεαλιστικές. Οι ηθοποιοί υποβλήθηκαν σε τρεις μήνες σκληρής εκπαίδευσης, η οποία περιλάμβανε και επιβίωση κάτω από το νερό.

Αναφορικά με τις πτήσεις, που είναι το κεντρικό θέμα της ταινίας, οι ηθοποιοί μπήκαν αρχικά σε μονοθέσια αεροσκάφη προκειμένου να συνηθίσουν το συναίσθημα και αργότερα σε μεγαλύτερα και ταχύτερα πολεμικά αεροσκάφη.

«Δεν ήμουν έτοιμος για ένα σίκουελ μέχρι να βρούμε μια ιστορία άξια για σίκουελ και μέχρι να εξελιχτεί η τεχνολογία ώστε να εμβαθύνουμε στην εμπειρία ενός πιλότου μαχητικού», λέει ο ίδιος ο Τομ Κρουζ για την ταινία.

Δείτε στην συνέχεια και το σχετικό trailer…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon