cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Στη Γενεύη η παράσταση «Ο Ερωτόκριτος τσι περαζόμενους καιρούς»

Θερμό χειροκρότημα στη Γενεύη για την παράσταση «Ο Ερωτόκριτος τσι περαζόμενους καιρούς» που αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Ηρακλείου με το Μουσικό Εργαστήριο Λαβύρινθος…

Στη Γενεύη η παράσταση «Ο Ερωτόκριτος τσι περαζόμενους καιρούς»

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου η παράσταση «Ο Ερωτόκριτος τσι περαζόμενους καιρούς» στο κατάμεστο θέατρο Alhambra της Γενεύης, όπου το κοινό στο φινάλε χειροκρότησε θερμά όλους τους συντελεστές.

Η παράσταση αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Ηρακλείου με το Μουσικό Εργαστήριο Λαβύρινθος και το Ateliers d’ ethnomusicologie – ADEM και ήταν μέρος του φετινού προγράμματος του φημισμένου φεστιβάλ του Εθνικομουσικολογικού Κέντρου της Γενεύης.

Η παραγωγή ξεκίνησε ουσιαστικά να δουλεύεται ένα χρόνο πριν και ανέβηκε για πρώτη φόρα στις 26 Αύγουστου 2022 στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 πολιτισμοί» του Δήμου Ηρακλείου.

Όσον αφορά τους καλλιτέχνες και συντελεστές της παράστασης, την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει ο Ross Daly, τη διεύθυνση παραγωγής και το συντονισμό οι Αντώνης Αντωνακάκης και Στέλλα Βασιλάκη. Την επιλογή κειμένων και νοηματική προσαρμογή έχει κάνει ο Μήτσος Σταυρακάκης και τη σκηνοθετική επιμέλεια η Ματίνα Μόσχοβη.

Οι λοιποί συντελεστές είναι: Ενδυματολογική επιμέλεια Μαριλένα Μοσχούτη, εικαστική Επιμέλεια Βασίλης Κοντογεωργός, προσαρμογή κειμένου στα γαλλικά Μελισάνθη Γιαννούση, ήχος Βαγγέλης Αποστόλου, κινηματογράφηση Αλέξανδρος Κτιστάκης, Έλενα Μαυράκη. Επίσης συμμετέχουν οι μουσικοί και τραγουδιστές: Ross Daly, Βασίλης Σταυρακάκης, Γιώργης Ξυλούρης, Ευγενία Τόλη-Δαμαβολίτη, Κέλυ Θωμά, Στέλιος Πετράκης, Γιώργος Σταυρακάκης, Παύλος Σπυρόπουλος, Carlos Ramírez, Şakir Ozan Uygan, Yasamin Shahhosseini και Carles Dorador i Jové, ενώ στην αφήγηση είναι ο Νίκος Βρέντζος.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon