cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τε 24.04 2024

Mobile εφαρμογή στον «αγώνα» κατά της κλιματικής αλλαγής

Δωρεάν εφαρμογή για κινητά για την εκπαίδευση σε βιώσιμες λύσεις, την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και σε μοντέλα κυκλικής οικονομίας…

Mobile εφαρμογή στον «αγώνα» κατά της κλιματικής αλλαγής

Εκδήλωση ενημέρωσης και διάδοσης της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας, της κυκλικής οικονομίας και των βιώσιμων λύσεων, θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις των Τεχνικών Σχολών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, αίθουσα 9 και ώρα 18:00.

Με αφορμή την εκδήλωση, θα γίνει ενημέρωση και για τη νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που «εκπαιδεύει» σε βιώσιμες λύσεις, στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και σε μοντέλα κυκλικής οικονομίας.

Το έργο προωθεί και επικυρώνει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις στάσεις για την αλλαγή του κλίματος και τη βιώσιμη ανάπτυξη σε έξι βασικούς τομείς:
Τρόποι μετάβασης στη φυσική ενέργεια και καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής
Προς τη βιοποικιλότητα και τον οικολογικό μετασχηματισμό
Διαχείριση πλαστικών αποβλήτων
Επανασχεδιασμός προϊόντων και υπηρεσιών για ελαχιστοποίηση της χρήσης υλικών
Κυκλικά επιχειρηματικά μοντέλα
Κυκλικός τρόπος σκέψης

Μπορείτε να το κατεβάσετε στο κινητό σας με στο link ΕΔΩ και να δείτε σχετικό υλικό και στην διεύθυνση ΕΔΩ.

Περισσότερα για το πρόγραμμα

Έξι συνεργάτες από πέντε διαφορετικές χώρες της Ευρώπης δημιούργησαν το πρόγραμμα περιβαλλοντικής κατάρτισης (Πολωνία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Σλοβενία, Ισπανία).

Η ονομασία του προγράμματος είναι “Environmental change in European start-uppers thinking and acting – the solution for common sustainable development” και συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προγράμματα Erasmus+.

Οι 6 συνεργάτες: Mindshift Talent Advisory lda, UNIVERZA V MARIBORU, DANMAR COMPUTERS SP ZOO, ASOCIACION EMPRESARIAL DE INVESTIGACION CENTRO TECNOLOGICO DEL MUEBLEY LA MADERA DE LA REGION DE MURCIA και ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon